Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Hundlampa Vattentät (Blå)

Beställ Active Canis Hundlampa Vattentät (Blå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Canis Hundlampa Vattentät (Blå) inom kategorin Hundlampor.

Produktinformation

Active Canis Hundlampa VattentätActive Canis Hundlampa Vattentät är en uppladdningsbar och vattentät LED-lampa som syns upp till 3 km bort och vilket är perfekt på mörka kvällspromenad. Den är dessutom vattentät upp till 100 m.Active Canis Hundlampa Vattentät är  ca 4,5 cm och enkel att fästa på hundens halsband, koppel eller sele med hjälp av en silikonrem.

Hundlampor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Dogman LED-Halsband Silikon (Grön)

Hundlampor från Dogman

Se produkter inom Hundlampor från Dogman.
Upp till 15% rabatt
Trixie USB-Flasher

Hundlampor från Trixie

Visa produkter inom Hundlampor från Trixie.
Orbiloc Clip Dual

Hundlampor från Orbiloc

Visa produkter inom Hundlampor från Orbiloc.
Basic Dripplet Hundlampa (Blå)

Hundlampor från Basic

Visa produkter inom Hundlampor från Basic.
Feel Active Censor Hundlampa (Röd)

Hundlampor från Feel Active

Visa produkter inom Hundlampor från Feel Active.
Little&Bigger LED-halsband 55 cm (Blå)

Hundlampor från Little&Bigger

Se produkter inom Hundlampor från Little&Bigger.

Se gärna också

Trixie Flash Light LED-halsband Rosa (L-XL) -15%

Din hund syns i mörker med blinkande LED-halsbandGenom att använda hundlampa på din hund så ser du till att den syns för övriga trafikanter. Kombinera gärna din hundlampa med en hundreflex för att se till att hunden syns både av bilister, som har lättare att se reflexer och andra trafikanter som enklare ser lampor.Blinkhalsband till hundLyshalsbandet har både ett blinkande läge och ett fast skenHar en batteritid på upp till 8 timmar i blinkande läge och 5 timmar med kontinuerligt ljusHalsbandet kan enkelt klippas till önskad storlekLaddas med USB-kabel som ingår vid leverans, samt skruvmejsel för att öppna laddluckanTål stänk och viss vätaTillverkad av PVC och nylonFinns i tre olika storlekarFinns även i grönt och orange färg, se nedanEtt lysande hundhalsband är ett enkelt sätt att se till att din husdjur syns i mörket. Trixies LED-halsband finns i tre olika storlekar och kan enkelt klippas till en mer korrekt storlek efter önskemål. Lamphalsbandet är enkelt att ta av och på och passar både till hund och katt.StorlekarXS-S: 35 cm i omkrets, 7 mm i tjocklekM-L: 45 cm i omkrets, 7 mm i tjocklekL-XL: 65 cm i omkrets, 7 mm i tjocklekHalsbanden kan klippas till önskad storlek  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023