Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (60)

Jämför produkt Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (60) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (60) i kategorin Hundhalsband här hos oss.

Produktinformation

Svart hundhalsband med reflexdetaljer -Ett slitstarkt hundhalsband i halvstryp modell från Back On Track.Halsbandet har en mjuk foam-fyllning och är fodrat med Welltex®.  På så vis kan halsbandet .bidra till att skona hundens nacke och göra det passande för hundar som är känsliga rung halsenÖverblick Back on Track Charlie Hundhalsband SvartSlitstarktHalvstrypMjuk vadderingReflexdetaljer .

Hundhalsband från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Hundhalsband (XXS/XS)

Hundhalsband från For FAN Pets

Visa produkter inom Hundhalsband från For FAN Pets.
Basic Sparkle Diamanthalsband (27 cm)

Hundhalsband från Basic

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Basic.
Upp till 15% rabatt
Trixie LED Lysande Hundhalsband med USB 70 cm (Blå)

Hundhalsband från Trixie

Utforska allt inom Hundhalsband från Trixie.
Upp till 10% rabatt
Woolly Wolf Hundhalsband Ljusbrun med Mönster (25-35 cm)

Hundhalsband från Woolly Wolf

Se produkter inom Hundhalsband från Woolly Wolf.
Pro Dog Nosgrimma Svart (1)

Hundhalsband från Pro Dog

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Pro Dog.
Kusse&Kutta Hundhalsband Svart (3)

Hundhalsband från Kusse & Kutta

Här har vi samlat Hundhalsband från Kusse & Kutta.

Se gärna också

Tyylivoitto Classy Hundhalsband Stor Modell Brun (XL)

Klassiskt hundhalsband i brunt för små hundraser!Ett hundhalsband i brunt är alltid ett säkert kort. Hundhalsbandet är tillverkat i BioThane som är ett PVC-material som kan liknas vid veganskt läder. Classy hundhalsband är justerbart med en spännrem med flera hål. Hundhalsbandet har en D-ring som du fäster kopplet i. Vi rekommenderar att testa något av Tyylivoittos Flätade koppel som finns i flera färger. Detta hundhalsband är i storlek XXS-XS som passar små hundraser, du hittar samma halsband i brunt fast i mindre storlekar här.Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.Vad är BioThane?Tyylivoittos produkter är tillverkade av BioThane som är ett material som kommer ifrån USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite. Det har en läderliknande känsla men är 100% veganskt och ligger bra i handen utan att råka glida iväg, materialet tål kyla och stelnar därför inte vid kallare tempraturer. Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör att det inte börjar lukta efter ett tag. Du kan enkelt rengöra produkterna genom att torka av med en fuktig trasa eller skölja av under kranen.Hundhalsband i veganskt läder - i flera storlekarTyylivoitto har designat ett hundhalsband med roséfärgade metalldetaljer som gör desingen tidlös och snygg. Deras halsband kommer i flera olika olika färger och storlekar:Storleksguide Storlek Längd Bredd XXS 20-26 cm 16 mm XS 26-32 cm 19 mm S 28-34 cm 25 mm M 34-42 cm 25 mm L 42-50 cm 25 mm XL 50-58 cm 25 mmS-XL är anpassat för medelstora till större hundraser. Här hittar du Tyylivoitto Classy Hundhalsband XXS-XS Brun som passar mindre hundraser.De flesta metalldetaljer på Tyyliviottos produkter är pläterade med roséguld, vilket ger en snygg och unik design. Pläteringen kan försvinna med tiden, då den utsätts för påfrestning men detta är inget som påverkar hållbarheten på knäppen, pistolhakar eller BGB-hakar.Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.Flera färger - mixa och matcha!Tyylivoittos produkter kommer i flera olika härliga färger och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband.Vill du match halsband och koppel och i brunt så rekommenderar vi Tyylivoitto Flätade Hundkoppel Brun som finns i två olika storlekar.Hållbarhet spännrem Storlek Brytpunkt XXS 50 kg XS 110 kg S-XL 160 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023