Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (50)

Beställ Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (50) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (50) inom kategorin Hundhalsband.

Produktinformation

Svart hundhalsband med reflexdetaljer -Ett slitstarkt hundhalsband i halvstryp modell från Back On Track.Halsbandet har en mjuk foam-fyllning och är fodrat med Welltex®.  På så vis kan halsbandet .bidra till att skona hundens nacke och göra det passande för hundar som är känsliga rung halsenÖverblick Back on Track Charlie Hundhalsband SvartSlitstarktHalvstrypMjuk vadderingReflexdetaljer .

Hundhalsband från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Hurtta Weekend Warrior Hundhalsband Gul (45-55 cm)

Hundhalsband från Hurtta

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Hurtta.
Upp till 50% rabatt
Hundhalsband Ezydog Med Reflex Camouflage - CAMO, XXXL

Hundhalsband från Ezydog

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Ezydog.
Upp till 50% rabatt
Hundhalsband Nufnuf Dexter Justerbart Svart/Orange - SVA/ORA, 45-55CM

Hundhalsband från Nufnuf

Här har vi samlat Hundhalsband från Nufnuf.
Upp till 50% rabatt
RuffWear Front Range Hundhalsband Röd (51-66 cm)

Hundhalsband från RuffWear

Här har vi samlat Hundhalsband från RuffWear.
Upp till 50% rabatt
Feel Active Padded Limited Slip Halsband Svart (55-65 cm)

Hundhalsband från Feel Active

Utforska allt inom Hundhalsband från Feel Active.
Upp till 30% rabatt
Kurgo RSG Hundhalsband Blå (S)

Hundhalsband från Kurgo

Här har vi samlat Hundhalsband från Kurgo.

Se gärna också

Tyylivoitto Classy Hundhalsband Svart (XS)

Svart hundhalsband för små hundraser!Hundhalsbandet är tillverkat i BioThane som är ett PVC-material som kan liknas vid veganskt läder. Classy hundhalsband är justerbart med en spännrem med flera hål. Hundhalsbandet har en D-ring som du fäster kopplet i. Vi rekommenderar att testa något av Tyylivoittos Flätade koppel som finns i flera färger. Detta hundhalsband är i storlek XXS-XS som passar små hundraser, du hittar samma halsband i svart fast i större storlekar här.Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.Hundhalsband i veganskt läder - i flera storlekarTyylivoitto har designat ett hundhalsband med roséfärgade metalldetaljer som gör desingen tidlös och snygg. Deras halsband kommer i flera olika olika färger och storlekar:Storleksguide Storlek Längd Bredd XXS 20-26 cm 16 mm XS 26-32 cm 19 mm S 28-34 cm 25 mm M 34-42 cm 25 mm L 42-50 cm 25 mm XL 50-58 cm 25 mmXXS-XS är anpassat för mindre hundraser. Här hittar du Tyylivoitto Classy Hundhalsband Stor Model Svart som passar medelstora till större hundraser.Vad är BioThane?Tyylivoittos produkter är tillverkade av BioThane som är ett material som kommer ifrån USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite. Det har en läderliknande känsla men är 100% veganskt och ligger bra i handen utan att råka glida iväg, materialet tål kyla och stelnar därför inte vid kallare tempraturer. Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör att det inte börjar lukta efter ett tag. Du kan enkelt rengöra produkterna genom att torka av med en fuktig trasa eller skölja av under kranen.De flesta metalldetaljer på Tyyliviottos produkter är pläterade med roséguld, vilket ger en snygg och unik design. Pläteringen kan försvinna med tiden, då den utsätts för påfrestning men detta är inget som påverkar hållbarheten på knäppen, pistolhakar eller BGB-hakar.Svart är en klassisk färg som alltid är rätt på hundens accessoarer. Är du osäker på vilken färg din hund passar i så kan du alltid förlita dig på att svart passar alla raser, pälsar och pälsfärger samt tillfällen,Flera färger - mixa och matcha!Tyylivoittos produkter kommer i flera olika härliga färger och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband.Vill du match halsband och koppel och i svart så rekommenderar vi Tyylivoitto Flätade Hundkoppel Svart som finns i fyra olika storlekar.Hållbarhet spännrem Storlek Brytpunkt XXS 50 kg XS 110 kg S-XL 160 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023