Back on Track Charlie Hundhalsband Svart (45)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Svart hundhalsband med reflexdetaljer -Ett slitstarkt hundhalsband i halvstryp modell från Back On Track.Halsbandet har en mjuk foam-fyllning och är fodrat med Welltex®.  På så vis kan halsbandet .bidra till att skona hundens nacke och göra det passande för hundar som är känsliga rung halsenÖverblick Back on Track Charlie Hundhalsband SvartSlitstarktHalvstrypMjuk vadderingReflexdetaljer .

Hundhalsband från andra varumärken

Basic Sweet Halvstryp Svart

Hundhalsband från Basic

Visa produkter inom Hundhalsband från Basic.
Rukka Cube Halsband Vinthund (L)

Hundhalsband från Rukka

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Rukka.
Hurtta Casual Halsband Svart (20-30 cm)

Hundhalsband från Hurtta

Missa inga bra priser på Hundhalsband från Hurtta.
Feel Round rundt halvstrup svart (20-35 cm)

Hundhalsband från Feel Leather

Utforska allt inom Hundhalsband från Feel Leather.
Pro Dog Nosgrimma Svart (1)

Hundhalsband från Pro Dog

Visa produkter inom Hundhalsband från Pro Dog.
Kusse&Kutta Hundhalsband Svart (3)

Hundhalsband från Kusse & Kutta

Utforska allt inom Hundhalsband från Kusse & Kutta.

Se gärna också

Tyylivoitto Classy Hundhalsband Stor Modell Beige (L)

Trendigt hundhalsband i beiget med spänne i roséguld för medlstora och stora hundraser!Att se till att både du och din hund är stilsäkra har aldrig varit enklare! Finska Tyylivoitto har nu lanserat ett halsband och koppel i en sober beige färg som är väldigt trendig och följer det skandinaviska modet.Hundhalsbandet är tillverkat i BioThane som är ett PVC-material som kan liknas vid veganskt läder. Classy hundhalsband är justerbart med en spännrem med flera hål. Hundhalsbandet har en D-ring som du fäster kopplet i. Vi rekommenderar att testa något av Tyylivoittos Flätade koppel som finns i flera färger. Detta hundhalsband är i storlek S-XL som passar medelstora till stora hundraser, du hittar samma halsband i beiget fast i mindre storlekar här.Tyylivoitto är ett finskt familjeföretag som tillverkar koppel och halsband för hand. Deras design är tidlös och tänker på komfort både för hund och förare. Deras produkter finns i flera härliga färger så att du kan välja den färg som passar din hund bäst.Hundhalsband i veganskt läder - i flera storlekarTyylivoitto har designat ett hundhalsband med roséfärgade metalldetaljer som gör desingen tidlös och snygg. Deras halsband kommer i flera olika olika färger och storlekar:Storleksguide Storlek Längd Bredd XXS 20-26 cm 16 mm XS 26-32 cm 19 mm S 28-34 cm 25 mm M 34-42 cm 25 mm L 42-50 cm 25 mm XL 50-58 cm 25 mmS-XL är anpassat för medelstora till större hundraser. Här hittar du Tyylivoitto Classy Hundhalsband Beige XXS-XS som passar mindre hundraser.Vad är BioThane?Tyylivoittos produkter är tillverkade av BioThane som är ett material som kommer ifrån USA. Det är ett PVC-liknande material som är slitstarkt men som väger väldigt lite. Det har en läderliknande känsla men är 100% veganskt och ligger bra i handen utan att råka glida iväg, materialet tål kyla och stelnar därför inte vid kallare tempraturer. Biothane är vatten- och smutsavstötande vilket gör att det inte börjar lukta efter ett tag. Du kan enkelt rengöra produkterna genom att torka av med en fuktig trasa eller skölja av under kranen.De flesta metalldetaljer på Tyyliviottos produkter är pläterade med roséguld, vilket ger en snygg och unik design. Pläteringen kan försvinna med tiden, då den utsätts för påfrestning men detta är inget som påverkar hållbarheten på knäppen, pistolhakar eller BGB-hakar.Flera färger - mixa och matcha!Tyylivoittos produkter kommer i flera olika härliga färger och du kan välja att antingen matcha kopppel och halsband i samma färg eller att mix mellan två olika färger på koppel och halsband.Vill du match halsband och koppel och i beiget så rekommenderar vi Tyylivoitto Flätade Hundkoppel Beige som finns i två olika storlekar.Hållbarhet spännrem Storlek Brytpunkt XXS 50 kg XS 110 kg S-XL 160 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024