Sidan innehåller annonslänkar
MiM

Mim Variogate Universalgrind

Beställ Mim Variogate Universalgrind på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mim Variogate Universalgrind inom kategorin Hundgrindar.

Produktinformation

AnvändningEn praktiskt grind för att hålla packningen under uppsikt/inlåst i bilen trots öppen baklucka.AnvändningEn praktiskt grind för att hålla packningen under uppsikt/inlåst i bilen trots öppen baklucka. .

Se gärna också

Grind Xtra Bred Walk-Thru Med Dörr - Grind extra bred

Carlson extra bred grind är 77 cm hög kan justeras mellan 74-112 cm på bredden. Dessutom kan man om det skulle behövas köpa till grindförlängningar som gör den ännu bredare. Tillverkad i stål gör den både tuggsäker och enkel att hantera. Det är enkelt att öppna dörren med handtaget på ovansidan så att du lätt kan ta dig fram.   Det finns en mindre dörr i grinden på 20x20 cm så mindre husdjur kan komma igenom grinden. Tryckmonteringssystem gör att monteringen blir snabb och enkel. Grindförlängning kan köpas till och finns i 10, 15, 30 och 61 cm. Max 3 förlängningar kan användas samtidigt.   Du hittar grindförlängningar till denna grind här: Grindförlängning

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Träningsgodis

Träningsgodis från 2Pets

Se alla produkter
Dentaltugg

Dentaltugg från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Doggy

Se alla produkter