Sidan innehåller annonslänkar

Adventskalender till Hund - Trixie

Beställ Adventskalender till Hund - Trixie på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adventskalender till Hund - Trixie inom kategorin Hundgodis.

Produktinformation

Varför inte låta hunden få sin egen adventskalender till jul? Här en julkalender som bakom varje lucka har en smaskig överraskning.Trixie julkalender har olika varianter som kex som hunden bara kommer älska.   Produkten erbjuds i följande storlek Trixie 30 × 34 × 3.5 cm Adventskalender med olika smarriga tugg till hund .

Se gärna också

Svenska Lammkex - 1 kg

Ett utsökt delikatesskex gjort av 100% kött från lamm från svenska märket TassaFritt. Godiset är särskilt bra som högt värderat träningsgodis då det har en eftertycklig smak från lamm och lätt fångar hundens uppmärksamhet. Godiset passar utmärkt för alla hundar i alla storlekar. Lammkexens konsistens är spröda och lite mjuka, lätta att bryta i mindre bitar för att belöna din hund samt kan då anpassas till storleken på din hund. Kexen är dessutom väldigt fettsnåla varför det kan vara ett alternativ till de hundar som har en lite känsligare mage.    TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Belöningsgodis för hund med oemotståndlig smak av lamm.   Inga tilsatta ämnen, gjort av protein från 100% lamm.  Hög proteinhalt, väldigt låg fetthalt.  Brytbara kex för att lätt delas i mindre bitar vid behov.    Svenskt Lamm (Köttsmet av biprodukter såsom lever, hjärta, lunga & brosk) 100%   Näringsinnehåll Procent Råprotein 77% Vatten  9% Råfett 5% Råaska 5%

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundgodis

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Petcare

Se alla produkter
Klösträd  Katträd

Klösträd Katträd från Trixie

Se alla produkter
Transportburar

Transportburar från Trixie

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Specific

Se alla produkter