SSL
Baggen

Baggen Expanderkoppel Reflex & Antiglid Röd (1.8m)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Baggen Expanderkoppel Reflex & Antiglid RödDetta kopplet passar utmärkt till de allra flesta hundar. Det är utrustat med en elastisk expanderdel som dämpar ryck. Den elastiska delen sitter nära handtaget så att du med enkla medel kan komma åt den icke-elastiska delen om du skulle behöva.Detta kopplet är även utrustat med insydda reflexer, och med ett antiglid-material som gör kopplet lätt att greppa!StorlekarLängd Välj mellan 1,8 eller 3,5 meterBredd 25 mm


Beställ Baggen Expanderkoppel Reflex & Antiglid Röd (1.8m) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Baggen Expanderkoppel Reflex & Antiglid Röd (1.8m) inom kategorin Hundförarbälten.

Kategori: Hundförarbälten
Artikelnummer: 146753
Visa fler

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Rödfärg

Rödfärg syftar dels på röda järnoxidpigment som utvunnits ur slaggprodukter från gruvor eller mineralhantering, dels på en målningsprodukt av slamfärgstyp som tillverkas av sådant rödfärgspigment. Rödfärgspigment tillverkades förr på många platser i Sverige. Även idag finns flera producenter, men huvuddelen av dagens svenska rödfärgspigment härrör från Falu koppargruva och säljs som slamfärg under det inregistrerade varumärket Falu rödfärg. Röd slamfärg har, till skillnad från motsvarande material i andra kulörer, länge varit vanlig i Sverige och därmed har ordet rödfärg blivit etablerat inom byggande och byggnadsvård. År 2001 konstaterade marknadsdomstolen att ordet rödfärg bara får användas för slamfärgsprodukter med järnoxidpigment och inte för röd målarfärg i allmänhet.