Sidan innehåller annonslänkar
MiM

MiM VarioBarrier Universalgaller (Small)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperVarioBarrier är en säker lösning för att kunna lasta bagageluckan. Då kvaliteten och krocksäkerheten överstiger vad som gäller för originalnätet i bilar gör VarioBarrier till ett väldigt intressant alternativ.

Gallerdelen har ställbar höjd och bredd samt att man med några enkla handgrepp kan bestämma på vilken höjd från golvet gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker de tre storlekarna in nästan alla bilmodeller på marknaden under förutsättning att golvet är platt.

Gallret fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Design och produktion sker i Sverige.AnvändningEtt lastgaller för de flesta bilar på marknaden. .

Se gärna också

Trixie Bilramp 40x156 cm

Bilramp till hundHar du en hund som har svårt att hoppa in i bilen? Då är en hundramp till bilen en bra lösning för att din hund ska ta sig in i bilen på ett trygg vis. Trixie bilramp passar för hundar som väger max 90 kg, rampen är ihopfällbar och tar liten plats när den inte används.Bilrampen har ett anti-glid material och kanter som gör att din hund kan känna sig trygg när den går på rampen.När ska man använda en bilramp till hund?Till en äldre hund - så att hunden inte behöver hoppa in och ut ur bilen, det sliter på ledernaTill en hund som har ledproblem - hopp sliter mycket på lederna och gör ontTill en sjuk hund - är hunden tillfälligt sjuk så är det bra att undvika hopp in och ut från bilenTill en överviktig hund - hundar som är överviktiga eller väger extra mycket sliter mer på sina leder när de hoppar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024