Sidan innehåller annonslänkar
MiM

MiM VarioBarrier Universalgaller (Medium)

Jämför produkt MiM VarioBarrier Universalgaller (Medium) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MiM VarioBarrier Universalgaller (Medium) i kategorin Hundburstillbehör här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperVarioBarrier är en säker lösning för att kunna lasta bagageluckan. Då kvaliteten och krocksäkerheten överstiger vad som gäller för originalnätet i bilar gör VarioBarrier till ett väldigt intressant alternativ.

Gallerdelen har ställbar höjd och bredd samt att man med några enkla handgrepp kan bestämma på vilken höjd från golvet gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker de tre storlekarna in nästan alla bilmodeller på marknaden under förutsättning att golvet är platt.

Gallret fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Design och produktion sker i Sverige.AnvändningEtt lastgaller för de flesta bilar på marknaden. .

Se gärna också

Basic Travel Sun Cover Silverduk (S)

Basic Travel Solskydd SilverdukHär har vi en praktisk silverduk som hjälper dig skapa en lite svalare och mer behaglig miljö för ditt husdjur! Du kan placera solskyddet där du vill, exempelvis mellan några träd i trädgården, över bakluckan i bilen eller över buren på utställningen/tävlingen.Silverduken fungerar som så att den reflekterar bort både solstrålar och värme vilket gör att området under duken blir svalare. Duken skapar givetvis också skugga!Basic Travel Solskydd Silverduk är tillverkad i ett lite perforerat material vilket gör att vinden kommer igenom. Detta ser i sin tur till att området blir väl ventilerat.Denna silverduken har starka sömmar runt om, samt snören som du kan använda för att fästa duken. Snörena kan även användas för att knyta ihop flera dukar och skapa en enda stor duk!Kom ihåg att du aldrig kan lämna ditt husdjur ensam i en varm bil, även om du använder silverduk! Håll koll på ditt djur i värmen, och se till att alltid ha vatten tillhands!Basic Travel Solskydd Silverduk finns i tre olika storlekar:S: 1,5 x 2 mM: 2 x 3 mL: 3 x 4 m

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Flexi

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Trixie

Se alla produkter
Leder

Leder från NAF

Se alla produkter
Bilbälte hund

Bilbälte hund från Trixie

Se alla produkter