Sidan innehåller annonslänkar
MiM

Mim Cover Stötfångarskydd (Small)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperStötfångarskyddet är tillverkat av slitstarkt nylon. Skyddet fälls enkelt ut vid i-och urlastning och hund och övrig packning.

Enkel att montera i bilens lastöglor. Bild nummer 3 visar hur det kan se ut när man har en bur (köpes separat!) + stötfångarskydd.AnvändningEtt praktiskt stötfångarskydd som passar lika bra för hundägaren som för dig som ofta packar in och ut packning i bagageluckan.

Se gärna också

Trixie Bilhamock i Plysh Ljusgrå 160x145 cm

Trixie bilhammock - Håll bilen ren och bekväm för din hundTrixie bilhammock är en praktisk lösning för att skydda din bils baksäte från Hundhår och smutsiga tassar. Den är också varm och halkfri, vilket ger din hund en bekväm plats att vila på under resan.Bilhammocken är tillverkad av en kombination av plysch och nylon, vilket gör den både mjuk och hållbar. Den har också en vattentät polyesterbas som skyddar din bils säte från fukt. -Praktiskt när har en blöt, lerig vovve i bilen.Tips på hur du får bort hundhår i bilen - Sätt på en skyddande bilhammock från Trixie: Skyddar din bils baksäte från hundhår och blöta, leriga tassar.Mjuk och halkfriVattentät basTrixie bilhammock - Sätes skydd passar nästan alla bilarStorlek: 145 x 160 cmFärg: LjusgråMaterial: Plysch, nylon och polyester

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024