Sidan innehåller annonslänkar
MiM

Mim Cover Stötfångarskydd (Small)

Beställ Mim Cover Stötfångarskydd (Small) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mim Cover Stötfångarskydd (Small) inom kategorin Hundburstillbehör.

Produktinformation

EgenskaperStötfångarskyddet är tillverkat av slitstarkt nylon. Skyddet fälls enkelt ut vid i-och urlastning och hund och övrig packning.

Enkel att montera i bilens lastöglor. Bild nummer 3 visar hur det kan se ut när man har en bur (köpes separat!) + stötfångarskydd.AnvändningEtt praktiskt stötfångarskydd som passar lika bra för hundägaren som för dig som ofta packar in och ut packning i bagageluckan.

Se gärna också

KONG H2O Vattenflaska Rosa (740 ml)

KONG H2O Vattenflaska Rosa - Den perfekta hund- vattenflaskan för resanKONG H2O är en unik vattenflaska som är speciellt utformad för att underlätta för hundar att dricka vatten när de är på resa eller utomhus. Flaskan har en ergonomisk form och ett mjukt och lätt munstycke som är enkelt för hunden att dricka ifrån.Flaskan har också en inbyggd vattenspender som förseglar flaskan och hindrar vatten från att läcka ut. Det gör att det är enkelt att tamed den utan att oroa sig för att vatten spilles eller läcker ut.KONG H2O vattenflaska är tillverkad av högkvalitativa material som är säkra för både hundar och miljön. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast och den är lätt att rengöra och hålla fräsch.Så om du är på jakt efter en praktisk, bekväm och säker vattenflaska för din hund, är KONG H2O det perfekta valet.Överblick KONG H2O Vattenflaska RosaVattenflaska för hundar2 olika färger: svart och rosa2  olika storlekar: 280ml och 740 mlDroppar inteEnkel för hunden att dricka ifrånBPA-fri plast 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övervikt

Övervikt från Specific

Se alla produkter
Hundväskor

Hundväskor från Basic

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från AlgGutten

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter