Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Vädringskrok 3-pack


Jämför produkt Active Canis Vädringskrok 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Canis Vädringskrok 3-pack i kategorin Hundburstillbehör här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperEtt 3-pack vädringskrokar med olika längd för att man ska kunna välja krok beroende på var man befinner sig. I skogen kan man ex.

använda en längre krok medan man kanske önskar använda en kortare om man står parkerad på en stor parkeringsplats. Kommer i storlekarna 19, 28 och 55cm.Användning3-pack vädringskrokar.Användning3-pack vädringskrokar. .

Se gärna också

4pets EasySteps Bilramp

4pets EasySteps BilrampDenna praktiska bilrampen låter din hund gå i och ur bilen utan att behöva hoppa. Att hoppa i och ur bilen kan slita onödigt mycket på hundens leder, men det är nu ett minne blott!4pets EasySteps Bilramp går enkelt att skjuta ihop när du inte använder den, så att den inte tar så mycket plats i bilen. Rampen har "fötter" på undersidan som gör att den står stadigt, och på ovansidan är den försedd med ett antislip-material som gör att hunden kan gå säkert utan att halka.Rampen passar för hundar som väger upp till 100 kg.Mått och specifikationerLängd, utdraget läge 160 cmLängd, ihopfällt läge 73 cmBredd för hunden att gå på 33 cmTotal bredd ink. kanter 42 cmVikt ca 6 kgMaxvikt hund 100 kg

Läs mer

Från kunskapsbanken

Active

Active, tidigare EGTYF (European Good Templars Youth Federation), är en europeisk samorganisation för nykterhetsorganisationer som organiserar ungdomar i sina respektive länder. Alla medlemsorganisationer inom Active ställer sig bakom IOGT Internationals plattform. Detta innebär att alla organisationer ska arbeta för demokrati och varje människas lika värde, samt fred mellan länder. Dessutom kräver IOGT Internationals plattform personlig nykterhet av alla medlemmar i organisationerna. Active har 34 medlemsorganisationer i 23 länder och Sverige är representerat genom Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) och Nykterhetsrörelsens Scoutförbund (NSF). Totalt finns det över 25 000 medlemmar i Active och dessa ungdomar bildar tillsammans över 500 olika lokala grupper.

Canis

Canis är ett släkte i familjen hunddjur vilket främst omfattar de större arterna inom familjen som vargar och schakaler. Det vetenskapliga namnet på släktet är latin för "hund".