Sidan innehåller annonslänkar

Active Canis Vädringskrok 3-pack

Beställ Active Canis Vädringskrok 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Canis Vädringskrok 3-pack inom kategorin Hundburstillbehör.

Produktinformation

EgenskaperEtt 3-pack vädringskrokar med olika längd för att man ska kunna välja krok beroende på var man befinner sig. I skogen kan man ex.

använda en längre krok medan man kanske önskar använda en kortare om man står parkerad på en stor parkeringsplats. Kommer i storlekarna 19, 28 och 55cm.Användning3-pack vädringskrokar.Användning3-pack vädringskrokar. .

Se gärna också

MiM VarioBarrier Universalgaller (Medium)

EgenskaperVarioBarrier är en säker lösning för att kunna lasta bagageluckan. Då kvaliteten och krocksäkerheten överstiger vad som gäller för originalnätet i bilar gör VarioBarrier till ett väldigt intressant alternativ. Gallerdelen har ställbar höjd och bredd samt att man med några enkla handgrepp kan bestämma på vilken höjd från golvet gallerdelen ska placeras. På så sätt täcker de tre storlekarna in nästan alla bilmodeller på marknaden under förutsättning att golvet är platt. Gallret fixeras med hjälp av krokar som fästs i bagageutrymmets lastöglor. Design och produktion sker i Sverige.AnvändningEtt lastgaller för de flesta bilar på marknaden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundburstillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dentaltugg

Dentaltugg från Planet Pet Society

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Trixie

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Hurtta

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Hunter

Se alla produkter