Sidan innehåller annonslänkar

4pets EasySteps Bilramp

Jämför produkt 4pets EasySteps Bilramp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 4pets EasySteps Bilramp i kategorin Hundburstillbehör här hos oss.

Produktinformation

4pets EasySteps BilrampDenna praktiska bilrampen låter din hund gå i och ur bilen utan att behöva hoppa. Att hoppa i och ur bilen kan slita onödigt mycket på hundens leder, men det är nu ett minne blott!4pets EasySteps Bilramp går enkelt att skjuta ihop när du inte använder den, så att den inte tar så mycket plats i bilen. Rampen har "fötter" på undersidan som gör att den står stadigt, och på ovansidan är den försedd med ett antislip-material som gör att hunden kan gå säkert utan att halka.Rampen passar för hundar som väger upp till 100 kg.Mått och specifikationerLängd, utdraget läge 160 cmLängd, ihopfällt läge 73 cmBredd för hunden att gå på 33 cmTotal bredd ink

Se gärna också

Dogman Cykelfäste för Hund

Dogman Cykelfäste för HundVill du ut och cykla med din hund så är ett cykelfäste som dessa en riktigt bra sak att införskaffa! Cykelfästet gör att hunden hamnar på ett bra avstånd från cykeln, och det är självklart mycket lättare för dig att hunden sitter fast i cykeln än att du själv ska hålla i kopplet medan du cyklar!Dogman Cykelfäste för Hund passar på de allra flesta vanliga cyklar och fästs direkt i ramen. På fästet sitter en lina, som ett litet koppel, som du fäster direkt i hundens sele så att hunden kan springa bredvid cykeln.Cykelfästet är tillverkat av stabil metall. Det är lättmonterat, och går enkelt att plocka bort när du inte vill använda det.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hundburstillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Hurtta

Se alla produkter
Gnagarhagar

Gnagarhagar från Trixie

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Hurtta

Se alla produkter
Tandkräm

Tandkräm från TropiClean

Se alla produkter