Sidan innehåller annonslänkar

Magic Brush Hundborste Mjuk (Ljusblå)

Jämför produkt Magic Brush Hundborste Mjuk (Ljusblå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Magic Brush Hundborste Mjuk (Ljusblå) i kategorin Hundborstar här hos oss.

Produktinformation

Magic Brush Hundborste Mjuk Hundborste för hårömma hundarHundborsten MagicBrush Dog Soft är en skonsam hundborste speciellt utformad för känsliga hundar, den är perfekt att använda vid känsliga områden såsom magen och ryggen.De mjuka borstarna rengör pälsen från smuts, samlar upp löst hår och löser upp tovor på ett extra skonsamt sätt.Borstningen ger en skonsam och trevlig massage.Tillverkad i EU.Tvättbar i 60 grader.Mått Längd 16,5 cm, bredd 6,5 cm, höjd 3 cm. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundborstar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Wet Brush Pet Brush Smooth & Shine Borste

Hundborstar från Wet Brush

Visa produkter inom Hundborstar från Wet Brush.
Trixie Handkarda

Hundborstar från Trixie

Missa inga bra priser på Hundborstar från Trixie.
Andis Stålkam (19 cm)

Hundborstar från Andis

Visa produkter inom Hundborstar från Andis.
Show Dog Karda Bambu (L)

Hundborstar från Show Dog

Missa inga bra priser på Hundborstar från Show Dog.
Little&Bigger Care Karda (M)

Hundborstar från Little&Bigger

Se vad Little&Bigger har inom Hundborstar.
Upp till 15% rabatt
FURminator Dog Long Hair (S)

Hundborstar från Furminator

Visa produkter inom Hundborstar från Furminator.

Se gärna också

Kerbl Tovutredare 18,5 cm

Håll din hunds päls i toppskick med Kerbl borste som skonsamt tunnar ut hundpälsen utan att skada denDenna borste från är speciellt utvecklad för att skonsamt tunna ut hundens päls utan att skada den. Den skarpa och precisa borsten, det ergonomiska handtaget och högkvalitativa rostfria stålet gör den enkel, säker och bekväm för både dig och hunden, när du använder den.Borsten är grå/turkos och 18,5 cm. Den är perfekt för hundar med tät, tjock pälsÖverblick av hundborsten från Kerbl som tunnar ut och vårdar pälsenSkarpa och precisa tänder: Borstens tänder är utformade för att ge dig den bästa precisionen vid uttunning av hundens päls. Detta gör det exempelvis enkelt att kamma ut underull utan att skada hunden hud.Ergonomiskt handtag: Borstens handtag är utformad för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp, vilket ger dig ett stbilt grepp.Högkvalitativt rostfritt stål: Borsten är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den lätt att rengöra och hålla hygienisk.För tät, tjock päls: Borsten är speciellt lämplig för hundar med tät och tjock päls.Förbättrar hundens hälsa: Tunnningen av pälsen kan förbättra hundens hälsa genom att förhindra pälsproblem som tovor.Enkel att använda: Borsten är enkel att använda och kan användas för att tunna ut pälsen på olika delar av hundens kropp, inklusive rygg, bröst och ben.Lång livslängd: Borstens högkvalitativa konstruktion gör att den kan hålla i många år, vilket blir en bra investering för din hunds pälsvård.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023