Sidan innehåller annonslänkar

Magic Brush Hundborste Mjuk (Beige)

Beställ Magic Brush Hundborste Mjuk (Beige) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Magic Brush Hundborste Mjuk (Beige) inom kategorin Hundborstar.

Produktinformation

Magic Brush Hundborste Mjuk Hundborste för hårömma hundarHundborsten MagicBrush Dog Soft är en skonsam hundborste speciellt utformad för känsliga hundar, den är perfekt att använda vid känsliga områden såsom magen och ryggen.De mjuka borstarna rengör pälsen från smuts, samlar upp löst hår och löser upp tovor på ett extra skonsamt sätt.Borstningen ger en skonsam och trevlig massage.Tillverkad i EU.Tvättbar i 60 grader.Mått Längd 16,5 cm, bredd 6,5 cm, höjd 3 cm. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundborstar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Wet Brush Pet Brush Smooth & Shine Borste

Hundborstar från Wet Brush

Visa produkter inom Hundborstar från Wet Brush.
Upp till 15% rabatt
Andis Stålkam (25 cm)

Hundborstar från Andis

Här har vi samlat Hundborstar från Andis.
Trixie Handkarda

Hundborstar från Trixie

Missa inga bra priser på Hundborstar från Trixie.
Show Dog Karda Bambu (L)

Hundborstar från Show Dog

Missa inga bra priser på Hundborstar från Show Dog.
Little&Bigger Care Karda (M)

Hundborstar från Little&Bigger

Se vad Little&Bigger har inom Hundborstar.
Kerbl Underullskam

Hundborstar från Kerbl

Här har vi samlat Hundborstar från Kerbl.

Se gärna också

FURminator Dog Short Hair (M)

FURMINATOR Short-hair är en väldigt effektiv pälskam som tar bort lösa hår och underpäls utan att skada hundens täckhår. Kammen har ett ergonomiskt handtag vilket gör den bekväm att arbeta med och lösa hår tas med enkelhet bort från verktyget. Furminator minskar håravfallet med upp till 90% och rekommenderas av veterinärer och användare över hela världen.Denna produkt rekommenderas till raser med hår kortare än 5 cm.Stl: LBredd: 10 cm. Längd: 15,5 cm.BruksanvisningSäkerställ att pälsen skall är ren och torr.För bäst resultat använd Furminator efter att du badat och torkat pälsen.Sätt kanten och tänderna på Furminator mot pälsen och drag långsamt medhårs genom pälsen.Undvik upprepade drag på samma ställe och var extra försiktigt kring känsliga områden som mage, ben och könsorgan.Lägg ingen tyngd på verktyget när du kammar igenom pälsen. Alltför djup och hård borstning kan orsaka rodnader och irritationer i huden.Furminator kan orsaka stora mängder lös päls, används därför Furminator på en plats som är lättstädad.Furminator enbart skall användas på fällande raser. Om du är tveksam kontakta veterinär för att ta reda på om rasen är fällande eller inte.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023