Sidan innehåller annonslänkar

NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå

Jämför produkt NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & Blå i kategorin Hundbollar här hos oss.

Produktinformation

NERF Dog Airtuff Fotboll Lime & BlåHär hittar du en boll till hunden som ni kan roa er med i flera timmar! Hundbollen är lätt att kasta, samtidigt som den är slittålig med en nylonklädd utsida och tjockt vadderad insida Fotbollen är mönstrad i blått och limegrönt, på så vis är den lätt att se när ni leker ute i naturen.

Se gärna också

KONG Jumbler Aktiveringsboll (L/XL)

KONG Jumbler AktiveringsbollSlitstark aktiveringsboll från KONGDen supertåliga och lättgreppade hundleksaken KONG Jumbler Aktiveringsboll är tillverkad av slitstark och tåligt TPR (Thermo-Plastic-Rubber) som står emot även de vildaste tugganfallen, samtidigt som den är skonsamt mot hundens tänder.KONG Jumbler Aktiveringsboll passar perfekt för kast- och apporteringslekar. De båda handtagen underlättar för hunden att greppa och bära leksaken.Det genomskinliga höljet som finns i rött och blått ger inblick i det spännande innandömet: Den högljutt pipande squeakern som sätter igång lekarna och en tennisboll med KONG-logga som rullar omkring inne i leksaken och håller farten uppe.Squeakern piper när hunden biter på leksaken, vilket gör den ännu roligare.KONG Jumbler Aktiveringsboll är vattenavvisande, hållbar och tålig. Den håller hunden aktiv utan att rucka på de höga kvalitets- och säkerhetskrav som KONG har på alla hundleksaker.KONG Jumbler Aktiveringsboll i överblick:KONG:s höga kvalitetskravDubbelt så spännande: tack vare en inbyggd tennisboll och en högljudd squeakerTvå handtag: Lätt att greppa, bära och kastaAv TPR: robust och slitstark, väderbeständig, idealiskt att tugga lite på, snäll mot tänder och tandköttFärg: röd, blå, kan inte väljas vid beställningen!Material: termoplast (TPR)Totala mått: L 14 x B 14 x H 14 cm

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foderallergi

Foderallergi från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Basic

Se alla produkter
Kattsand

Kattsand från FourFriends

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Dogman

Se alla produkter