Sidan innehåller annonslänkar

Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 12 cm (2-pack)

Beställ Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 12 cm (2-pack) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 12 cm (2-pack) inom kategorin Hundben.

Produktinformation

Letar du efter tugg utan råhus och konstgjorda tillsatser? Nothin" to Hide gör produkterna du letat efter! Hög proteinhalt, låg fetthalt och en otrolig smak av kyckling eller biff.Nothin" to Hide Tuggrulle Biff är smakrika tuggrullar av nötkött Dessa tugg passar utmärkt till små och mellanstora hundar med en storlek och vikt på 12cm 45g styck.

Säljes i 1-pack el 2-pack.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Produkter från kända varumärken
Hundfiltar  Hundfällar

Hundfiltar Hundfällar från Little&Bigger

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Non-stop Dogwear

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Nextmune

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Iams

Se alla produkter