Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggrulle Vit 25 cm (28 mm)

Beställ 2Pets Tuggrulle Vit 25 cm (28 mm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Pets Tuggrulle Vit 25 cm (28 mm) inom kategorin Hundben.

Produktinformation

2Pets Tuggrulle Vit 25 cmEn tuggrulle som denna är en klassiker av god anledning! De flesta hundar älskar att gnaga på tuggrullar, och detta är en utmärkt sysselsättning som hjälper till att hålla tänderna rena.Tuggrullen består av 100% råhud och tar ett tag för hunden att äta upp Rullen är 25 cm lång och finns i två olika tjocklekar för att passa olika stora hundar.Storlekar20 mm tjock28 mm tjockKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött

Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. .

Hundben från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
RAUH! Nordiska Tuggben av Nötskinn

Hundben från RAUH!

Missa inga bra priser på Hundben från RAUH!.
2Pets Tuggring 15 cm

Hundben från 2Pets

Se vad 2Pets har inom Hundben.
Pala Reindeer Horn (L)

Hundben från Pala

Visa produkter inom Hundben från Pala.
POCCA Tuggrulle Råhud

Hundben från Pocca

Missa inga bra priser på Hundben från Pocca.
My Treat Oxben 15-18 cm

Hundben från My Treat

Här har vi samlat Hundben från My Treat.
Treateaters Donut 9 cm 10 st

Hundben från Treateaters

Utforska allt inom Hundben från Treateaters.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023