Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggrulle med Kycklingfilé 18-pack

Beställ 2Pets Tuggrulle med Kycklingfilé 18-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Pets Tuggrulle med Kycklingfilé 18-pack inom kategorin Hundben.

Produktinformation

2Pets Tuggrulle med Kycklingfilé 18-packDetta härliga storpack med tuggrullar passar utmärkt att ha hemma i skafferiet. De kommer i en återförslutningsbar påse som ser till att hålla rullarna fräscha.Tuggrullarna består av råhud som lindats med läcker torkad kycklingfilé - smaskens!Tack vare att dessa tuggrullar är ca 17 cm långa så passar de för hundar av de flesta storlekar

Ju större hund du har, desto snabbare kommer den troligen att äta upp sin tuggrulle.18-pack17 cm långaEn påse väger ca 840 gKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Se även andra produkter från Hundben

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från HappyDog

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Lupus

Se alla produkter
Hudproblem

Hudproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Petgood

Se alla produkter