Sidan innehåller annonslänkar

2Pets Tuggrulle med Anka 18-pack

Jämför produkt 2Pets Tuggrulle med Anka 18-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2Pets Tuggrulle med Anka 18-pack i kategorin Hundben här hos oss.

Produktinformation

2Pets Tuggrulle med Anka 18-packHär har vi ett praktiskt 18-pack med tuggrullar förpackade i en återförslutningsbar påse. Tuggrullarna består av råhud som har lindats med smakrik torkad anka.

Detta ger tuggrullarna en extra god smak, och gör dem extra lockande för hundarna.Tuggrullarna är ca 17 cm långa vilket gör att de passar för hundar av de flesta raser.18-pack17 cm långaEn förpackning väger ca 840 gKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Se även andra produkter från Hundben

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Husse  Matte

Husse Matte från Back on Track

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Eukanuba

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Hunter

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Magnussons

Se alla produkter