Sidan innehåller annonslänkar

2pets Tugghorn Hjort (X-large)

Beställ 2pets Tugghorn Hjort (X-large) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2pets Tugghorn Hjort (X-large) inom kategorin Hundben.

Produktinformation

Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Notera att detta är en naturlig vara och formen på hornen kan variera Vikten och mängden är däremot densamma. .

Hundben från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
RAUH! Nordiska Tuggben av Nötskinn

Hundben från RAUH!

Missa inga bra priser på Hundben från RAUH!.
2Pets Tuggring 15 cm

Hundben från 2Pets

Se vad 2Pets har inom Hundben.
Pala Reindeer Horn (L)

Hundben från Pala

Visa produkter inom Hundben från Pala.
POCCA Tuggrulle Råhud

Hundben från Pocca

Missa inga bra priser på Hundben från Pocca.
My Treat Oxben 15-18 cm

Hundben från My Treat

Här har vi samlat Hundben från My Treat.
Treateaters Donut 9 cm 10 st

Hundben från Treateaters

Utforska allt inom Hundben från Treateaters.

Se gärna också

Monster Reindeer Roll Small box 13 st

Monster Reindeer Roll Small - Naturliga tuggben av råhud från ren, tillverkade i Norrbotten, passar små hundar13 st handgjorda tuggben av renhud från Korpilombolo, NorrbottenMonster Reindeer Roll Small är det perfekta tuggbenet för små hundar som föredrar mindre ben. Paketet innehåller 13 st tuggben som är gjorda av 100% råhud från ren. Tuggbenen är varsamt handgjorda i Korpilombolo, Norrbotten och är helt utan blekmedel och tillsatser (och andra konstigheter).Ge din hund ett naturligt godis med Monster Reindeer Roll SmallMonster Reindeer Roll Small är rullade till perfekt storlek för små hundar. En av de största fördelarna med Monster Reindeer Roll Small är att benen oftast räcker länge. Detta beror på den höga kvaliteten på råhuden från ren, och den perfekta storleken på tuggbenen. Produkterna varierar i storlek och vikt då de är handgjorda. Vi rekommenderar att du håller hunden under uppsikt när den tuggar på benet. Ge din hund en naturlig tuggupplevelse med Monster Reindeer Roll Small.Överblick Monster Reindeer Roll SmallTillverkade av 100% råhud från renHandgjorda i Korpilombolo, NorrbottenHelt utan blekmedel och tillsatserNaturliga svenska tuggben med olika smak/proteinkällor och storlekar för alla hundarGer hunden ett riktigt tuggmotstånd och räcker länge.Paketet innehåller 13 st handgjorda hundben

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023