Sidan innehåller annonslänkar

2pets Tugghorn Hjort Kluven (Large)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött. Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Hundben från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
RAUH! Nordiska Tuggben av Nötskinn

Hundben från RAUH!

Här har vi samlat Hundben från RAUH!.
KeroTugg Älgtugg (15x3,5cm)

Hundben från KeroTugg

Visa produkter inom Hundben från KeroTugg.
Treateaters Christmas Treat Box

Hundben från Treateaters

Visa produkter inom Hundben från Treateaters.
Trixie Denta Fun Mega Tuggknut med Kyckling 40 cm

Hundben från Trixie

Här har vi samlat Hundben från Trixie.
2Pets Tuggring 15 cm

Hundben från 2Pets

Visa produkter inom Hundben från 2Pets.
Pala Reindeer Horn (L)

Hundben från Pala Petfoods

Utforska allt inom Hundben från Pala Petfoods.

Se gärna också

RAUH! Älg Power Stick 15 cm

Rauh! Älg powerstick 15 cm-Ger lång tids utmaning och stimulans!Tuggben i råhud från finska RAUH! Av 100% älgskinn. Dessa tuggben lämpar sig för hundar som behöver en stunds stimulans och en rejäl utmaning när det kommer till att tugga.  De flesta hundar med foderallergi tål älgprotein, varför dessa ben kan lämpa sig väl till hundar som är känsliga mot andra födoämnen.Hur tillverkas RAUH! Tuggben?Rauh är en äkta naturprodukt där man använt hela älgskinnet, även det så kallade narvskinnet som anses vara skinnets mest utsökta del. Benen innehåller bara den bästa delen av skinnet och är fritt från restprodukter. Självklart är benen från RAUH! helt fria från tillsatser. Alla hundben från RAUH! torkas på traditionellt vis och rester från processen lämnas till avfallsanläggningen och används för att framställa ekologiskt gödsel. En säker och klimatsmart produkt!100 % nordisk produktHygieniskt och tryggtFör hundar som behöver en utmaning eller där tuggbenet ska få räcka längeSmakligt , tillverkat med skinnets bästa delarEtt smakligt och delikat tidsfo?rdriv fo?r hunden.Tänk på att alltid ha färskt vatten tillgängligt till din hund och att alltid hålla den under uppsikt när den äter tuggben.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024