Sidan innehåller annonslänkar

Natural Lucernpellets - 15 kg

Beställ Natural Lucernpellets - 15 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Natural Lucernpellets - 15 kg inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

Lusern är en bra näringskälla för näringsämnen som protein, lysin och energi till häst. Dessa pellets är gjorda av odlad lusern  som malts och sedan pressats ihop för att bilda små pellets.

Pelletsen är fördelaktiga på det sätt att de inte orsakar skav och irritation i mun och mage. Pelletsen innehåller en hög mängd fiber som hästarna drar nytta av.

  Produkten kan också användas som utfyllnadskomplement eller för att ersätta vissa foderämnen som hästen äter. Innehållet av stärkelse i denna produkt är lågt, varför det kan blandas ut med annat foder för att bibehålla mängd men minska innehållet av sockerarter och stärkelse.  Källa till viktiga näringsämnen för din häst.

Kan användas som topping för extra tuggtid eller som utfyllnad för att minska den totala mängden socker samt stärkelse. Passar extra väl för växande hästar, avelsston och avelshingstar.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Mald pressad lusern   Näringsinnehåll Procent  Växttråd 17,1% Råaska 6,5% Sackaros 7% .

Produkter från kända varumärken
Hundträning

Hundträning från Halti

Se alla produkter
Klicker och Godisväskor

Klicker och Godisväskor från Pro Dog

Se alla produkter
Akvariefilter

Akvariefilter från Eheim

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Bozita

Se alla produkter