Sidan innehåller annonslänkar

Muscle Boost - 20 kg

Beställ Muscle Boost - 20 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Muscle Boost - 20 kg inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

Aveve Muscle Boost är ett pelleterat tillskotssfoder för muskeluppbyggning, prestation och finish. Fodret är baserat på riskli som har många unika egenskaper, bland annat friges energin långsamt och hjälper till att öka uthålligheten hos hästar i träning.

Ett högt innehåll av proteiner och fett gör det idealiskt som ett tillskott för hästar som kämpar med att bygga och bibehålla muskelmassa och vikt. Dessutom innehåller Muscle Boost viktiga antioxidanter som stärker immunförsvaret och hjälper till att bryta ner avfallämnen i musklerna.

Det gör att hästen får bättre förutsättningar för att återhämta sig bättre efter hårt arbete, och muskelstelhet och ackumulering av mjölksyra minskas. Muscle Boost är tillsatt med jästkultur och cikoriafibrer som garanterar en sund och stabil matsmältning.

Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder av god kvalité (minst 1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt). Pelleterat tillskottsfoder för de flesta hästar Se detaljerad fodergiva på säckens baksida.

Produkter från kända varumärken
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från ItsyBitsy

Se alla produkter
Selar

Selar från Julius-K9

Se alla produkter
Flytvästar hund

Flytvästar hund från Baltic

Se alla produkter