Sidan innehåller annonslänkar

Aveve Icelander Energy Mix 20 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aveve Icelander Energy MixAveve Icelander Energy Mix är ett särskilt energirikt foder för högpresterande islandshästar som tävlas, eller hingstar som är aktiva i avel. Aveve har haft islandshästens lättföddhet i särskild åtanke när man skapat denna näringsrika müsliblandning samtidigt som att man har varit noga med att tillgodse den självklara energibehovet hos den högpresterande individen.

Detta foder är framtaget för att upprätthålla energinivån och ge tillräckligt med bränsle till kroppen när hästen är som mest aktiv, samtidigt som att fodret ska gynna återhämtningen då hästen vilar.En häst som presterar högt kräver i kombination med ett kvalitativt grovfoder ofta ett komplement i form av ett väl sammansatt kraftfoder. Aveve Icelander Energy’s unika fördelning av snabba och långsamma energikällor från bl.a.

extruderade linfrön och tillsatta organiska mineraler, samt svavel och zink stöttar det extra behovet den särskilt högpresterande hästen behöver för att bibehålla ett gott hull och när den behöver ge det där ”lilla extra”. Fodret kan ges som det är eller som topping på hästens befintliga kraftfodergiva.

Hästfoder från andra varumärken

Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Explo Mix Energirikt Foder till Häst - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Här har vi samlat Hästfoder från Aveve.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024