Sidan innehåller annonslänkar

Aveve Icelander Daily Mix

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aveve Icelander Daily MixAveve Icelander Daily Mix är ett kraftfoder särskilt anpassat för islandshästar eller andra typer av lättfödda hästar och ponnyer. Fodret är en strukturrik müsliblandning med rikligt med fibrer för att skapa längre tuggtid när hästen äter.

Detta ökar i sin tur saliveringen och stimulerar matsmältningsystemet. Det höga fiberinnehållet skapar även en god mättnadskänsla trots att fodret har ett lågt protein och kaloriinnehåll! Fodret är bland annat rikt på svavel, zink, biotin och linfrö för att främja frisk hårrem och päls vilket kan vara av stor betydelse för denna ras med tanke på dess hårfagra yttre!Tillsammans med ett bra grovfoder lämpar sig Icelander Daily Mix perfekt för hästar som har en lägre aktivitetsnivå och inte rids eller tränas hårt

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Se produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024