Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 363 Optimal Cup 20 kg

Beställ Aveve 363 Optimal Cup 20 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aveve 363 Optimal Cup 20 kg inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

EgenskaperCare Breed serien är skapad med fokus på avelsstoet och hennes föl, från det att stoet blir dräktigt, till att fölet blir unghäst och omkring 3 år gammalt . Den optimala sammansättningen av noggrant utvalda ingredienser, energi, proteiner, vitaminer och mineraler är ett fundament till en sund och hållbar häst som senare kan prestera som ridhäst .Optimal Cup är ett koncentrerat tillskottsfoder för alla hästtyper, som med sitt höga innehåll av vitaminer och mineraler täcker hästens behov även vid en mycket låg daglig mängd.

Det betyder att Optimal Cup är idealisk för lättfödda hästar. Optimal Cup, i motsats till ett rent vitamin- och mineraltillskott, innehåller också tillräckligt med proteiner och essentiella aminosyror, vilket också gör det idealiskt som ett tillägg för växande unghästar, avelshästar eller hästar i träning som inte behöver så mycket energi.Optimal Cup kan fodras uteslutande till lättfödda hästar, eller kompletteras med en annan energikälla för hästar med behov av extra energi.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva100 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll/lätt träning125 – 150 gram per 100 kg kroppsvikt till högdräktiga eller digivande ston150 gram per 100 kg förväntad kroppsvikt till föl och unghästKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).Användning100% kornfriLågt innehåll av socker och stärkelseEkonomiskt valLåg doseringVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp.

Hästfoder från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Aveve Horse Lik 25 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Hästfoder Dodson and Horrell KwikBeet, 18 kg

Hästfoder från Dodson&Horrell

Missa inga bra priser på Hästfoder från Dodson&Horrell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023