Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 354 Senior Mix 20 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperCare Essentials är en rad produkter som täcker alla viktiga näringsbehov, vilket gör dem idealiska för hästar i underhåll eller lätt träning. Fodret i serien innehåller ett lågt till måttligt innehåll av socker och stärkelse, men ett högt innehåll av vitaminer och mineraler.

Detta gör att hästen täcks med alla de nödvändiga näringsämnen vid en relativt låg dos, utan att ge för mycket onödig energi. Produkterna i serien är inbjudande och väldigt strukturrika, vilket garanterar lång tuggningstid och en hälsosam matsmältning.Aveve Senior Mix är ett mycket smakrikt havrefritt hästfoder i müsliform framtaget för hästar från cirka 18år eller när din häst börjar visa ålderstecken.

Fodret är baserat på lättsmälta energikällor, kvalitetsprotein och en stor mängd fiber. Detta foder innehåller både jästkultur och cikorie som har en prebiotisk effekt.

Det innehåller även omega-3 fettsyror från linfrö som i sin tur gynnar hästens tarmfunktion och matsmältning.Den pre- & probiotika effekten av sammansättningen av jästkultur och cikarot, tillsammans med omega-3 säkerställer att hästen får ett maximalt upptag av fodret. Fodret innehåller även noggrant utvalda vitaminer och mineraler.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva300-400 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll400 – 500 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i lätt arbete500 - 600 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar som har behov för viktökningKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningEtt seniorfoder som främjar hästars åldrande och ändrade behovInnehåller protein av hög kvalitéStödjer en hälsosam matsmältningMycket smakriktVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Se produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024