Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 334 All-in-Soup Mash

Beställ Aveve 334 All-in-Soup Mash på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aveve 334 All-in-Soup Mash inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

EgenskaperCare Sensitive är en serie foder som utvecklats för hästar med speciella behov. Det kan vara hästar som tenderar att bli stressade och ”heta” eller som har problem med matsmältning, muskel och magsyra.

Seriens fyra produkter fokuserar därför på maximal tuggningstid, hög fiberhalt samt lågt socker och stärkelseinnehåll. Gemensamt för produkterna är att trots deras milda sammansättning, så innehåller de fortfarande tillräckligt med energi och näringsämnen för att din häst ska kunna prestera optimalt.

Energin kommer främst från fiber och fett.All-In Soup är en läcker och 100% korn- och melassfri mash med ett lågt stärkelsesinnehåll, och passar därför bra till hästar som är känsliga. All-In Soup innehåller bl.a.

cikoriarot som på grund av ett naturligt innehåll av inulin är känt för att ha prebiotiska egenskaper, t.ex. en särskilt positiv effekt på tarmens bakterieflora.

Detta ihop med det höga fiberinnehållet säkerställer de rätta villkoren för en sund och välfungerande matsmältning och att hästen får ut så mycket näring som möjligt från sitt foder.All-In Soup passar även bra till seniorhästar som har problem med att äta p.g.a. avsaknad av tänder.

Produkten kan även användas som ersättning till vanligt grovfoder som hö eller hösilage hos hästar med dammallergi.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva50 - 200 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästarAll-in-soup kan både blandas i kallt eller varmt vatten (70 grader och invänta nedkylning).

Låt dra i 15 minuter. Effekten är bäst med användning av varmt vatten.

Blandas 12 Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).Användning100% kornfriStimulerar matsmältningenIdealisk för alla typer av hästarLågt innehåll av socker och stärkelseVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp. Det enklaste sättet brukar vara att bara svara på orderbekräftelsen som du får via mail.Den 10e säcken krediterar vi i efterhand! 

Hästfoder från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Aveve Horse Lik 25 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Hästfoder Dodson and Horrell KwikBeet, 18 kg

Hästfoder från Dodson&Horrell

Missa inga bra priser på Hästfoder från Dodson&Horrell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023