Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 332 Sport Mix Zero

Beställ Aveve 332 Sport Mix Zero på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aveve 332 Sport Mix Zero inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

EgenskaperCare Sensitive är en serie foder som utvecklats för hästar med speciella behov. Det kan vara hästar som tenderar att bli stressade och ”heta” eller som har problem med matsmältning, muskel och magsyra.

Seriens fyra produkter fokuserar därför på maximal tuggningstid, hög fiberhalt samt lågt socker och stärkelseinnehåll. Gemensamt för produkterna är att trots deras milda sammansättning, så innehåller de fortfarande tillräckligt med energi och näringsämnen för att din häst ska kunna prestera optimalt.

Energin kommer främst från fiber och fett.Sport Mix Zero är en 100% kornfri välsmakande foderblandning som är sammansatt och utvecklad med fokus på sporthästar. Sport Mix Zero är en av få foderblandningar som har ett mycket lågt innehåll av stärkelse och socker (och som är helt utan korn), men som fortfarande ger hästen den energi och de näringsämnen den behöver för att kunna prestera på toppnivå.Det höga innehållet av fiber och aktiv jästkultur ger en lång tuggtid och bättre matsmältning, och skyddar dessutom mot och minskar produktionen av magsyra.

I Sport Mix Zero har vi tillsatt kvalitativt protein och naturliga antioxidanter, som hjälper hästen med ökad uthållighet, muskeluppbyggning och återhämtning efter träning.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva250 - 350 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll350 - 500 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i lätt till måttligt arbete500 - 700 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i måttligt till hårt arbeteKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).Användning100% kornfrittLågt innehåll av socker och stärkelseSäkerställer en maximal tuggtidMinskar produktionen av magsyraVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp. Det enklaste sättet brukar vara att bara svara på orderbekräftelsen som du får via mail.Den 10e säcken krediterar vi i efterhand!

Hästfoder från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Aveve Horse Lik 25 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Hästfoder Dodson and Horrell KwikBeet, 18 kg

Hästfoder från Dodson&Horrell

Missa inga bra priser på Hästfoder från Dodson&Horrell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023