Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 323 Breed Mix 20 kg

Jämför produkt Aveve 323 Breed Mix 20 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve 323 Breed Mix 20 kg i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperCare Breed serien är skapad med fokus på avelsstoet och hennes föl, från det att stoet blir dräktigt, till att fölet blir unghäst och omkring 3 år gammalt . Den optimala sammansättningen av noggrant utvalda ingredienser, energi, proteiner, vitaminer och mineraler är ett fundament till en sund och hållbar häst som senare kan prestera som ridhäst .Breed Mix är utvecklat till att täcka behovet hos dräktiga ston i de sista tre månaderna av dräktigheten, samt i perioden där fölet diar.

Breed Mix innehåller essentiella aminosyror, kvalitetsproteiner och massor av fiber för att ge stoet bästa möjliga villkor i samband med dräktighet och fölning.Breed Mix är dessutom idealisk som fölets första foder då den lär känna fodret genom moderns krubba.UtfodringRekommenderad daglig fodergivaAvelsston300 – 400 gram pr. 100 kg kroppsvikt i 9-11e dräktighetsmånad500 – 700 gram pr.

100 kg kroppsvikt i laktationsperiodenFöl som diarPonny max 1⁄2 kg dagligen. Häst max 1 kg dagligenUnghäst och avvant föl300 – 400 gram per.

100 kg förväntad vuxen kroppsviktKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningUnik balans av högkvalitativa vitaminer och mineralerHjälper utvecklingen av det ofödda föletStimulerar och hjälper stoets mjölkproduktionIdealisk som fölets första foderVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp. Det enklaste sättet brukar vara att bara svara på orderbekräftelsen som du får via mail.Den 10e säcken krediterar vi i efterhand! 

Hästfoder från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Aveve Horse Lik 25 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Hästfoder Dodson and Horrell KwikBeet, 18 kg

Hästfoder från Dodson&Horrell

Missa inga bra priser på Hästfoder från Dodson&Horrell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023