Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 321 Energy Mix 20 kg

Beställ Aveve 321 Energy Mix 20 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aveve 321 Energy Mix 20 kg inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

EgenskaperCare Performance serien innehåller unika produkter för sporthästar som måste vara i absolut toppform! En optimal balans mellan energikällor är ett av produktens kännetecken och med en perfekt fördelning av snabb och långsam energi, kan hästen prestera maximalt Energikällorna kommer huvudsakligen från högkvalitativa oljor, samt lättsmälta korn och fibrer.

För att säkerställa välbefinnande och ett starkt immunförsvar innehåller serien en mix av flera viktiga ingredienser Torkad cikoriarot som ger en välfungerande matsmältning, linfröolja som ger den bästa balansen mellan omega-3 fettsyror och en hög halt av vitaminer och mineraler gör att hästen har de resurser som krävs för att kunna prestera. Musklerna får de bästa förutsättningarna för en snabb återhämtning och återuppbyggnad genom innehållet av högkvalitativt protein, essentiella aminosyror, och naturliga antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga avfallsämnen som ackumuleras i musklerna under träningen.Energy Mix har utvecklats för hästar som måste vara i toppskick och prestera.

I Energy Mix har vi kombinerat energikällor för att ge din häst rätt balans mellan snabb och långsam energi. Halten av LinexPlus, som består av extruderade linfrö (omega-3-fettsyror) och högkvalitativa fibrer, vilket garanterar en hög uthållighet och optimerar matsmältningen.I Energy Mix tillsätts också VitaPlus som innehåller spårämnena koppar, mangan, zink och selen i organisk form, för optimal användning.

Fodret innehåller även rödbetschips som stimulerar produktionen av röda blodkroppar, vilket har en positiv effekt mot trötthet och järnbrist. Denna unika kombination garanterar optimala förutsättningar för sporthästens välbefinnande, muskeluppbyggnad, uthållighet och kraft!UtfodringRekommenderad daglig fodergiva250 – 350 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll eller lätt arbete350 – 500 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i lätt till måttligt arbete500 – 700 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i måttligt till hårt arbete eller vid behov för viktuppgångKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningInnehåller 15% havreFodret innehåller en unik sammansättning av LinexPlus och VitaPlusGer en unik sammansättning av snabb- och långsam energiHar en hög fetthaltUtmärkt för hästar som behöver uthållighet och extra powerVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Se produkter inom Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023