Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 315 Light Mix Zero 20 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperCare Sensitive är en serie foder som utvecklats för hästar med speciella behov. Det kan vara hästar som tenderar att bli stressade och ”heta” eller som har problem med matsmältning, muskel och magsyra.

Seriens fyra produkter fokuserar därför på maximal tuggningstid, hög fiberhalt samt lågt socker och stärkelseinnehåll. Gemensamt för produkterna är att trots deras milda sammansättning, så innehåller de fortfarande tillräckligt med energi och näringsämnen för att din häst ska kunna prestera optimalt.

Energin kommer främst från fiber och fett.Light Mix Zero är en 100% kornfri müsli till lättfödda hästar, ponnyer eller avelsdjur med mycket lågt innehåll av kolhydrater, socker och stärkelse, vilket gör den idealisk för lättfödda raser. Light Mix Zero är strukturrik, vilket garanterar maximal tuggtid samt balanserar matsmältning på grund av det höga innehållet av fibrer från bl.a.

lusern, morot och ärtflingor.De koncentrerade halterna av vitaminer och mineraler garanterar att din häst/ponny får sitt behov täckt, även med en låg daglig fodergiva. Med innehållet av väsentliga aminosyror och omega-3-fettsyror, garanterar Light Mix Zero ett starkare immunförsvar och ett bättre välmående.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva100 gram pr.

100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll150-200 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästar i lätt till måttligt arbete150-200 gram pr.

100 kg förväntad kroppsvikt till föl 150-200 gram per dag. 100 kg kroppsvikt för dräktiga eller diande stoKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).Användning100% kornfriLågt kaloriinnehåll och stärkelseinnehållPerfekt för lättfödda hästarSäkerställer maximal tuggtidMinimerar produktionen av magsyraVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024