Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 313 Grow Mix 20 kg

Jämför produkt Aveve 313 Grow Mix 20 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve 313 Grow Mix 20 kg i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperCare Breed serien är skapad med fokus på avelsstoet och hennes föl, från det att stoet blir dräktigt, till att fölet blir unghäst och omkring 3 år gammalt . Den optimala sammansättningen av noggrant utvalda ingredienser, energi, proteiner, vitaminer och mineraler är ett fundament till en sund och hållbar häst som senare kan prestera som ridhäst .Grow Mix har utvecklats speciellt för den unga hästen.

Grow Mix garanterar att föl och unga hästar får optimala förutsättningar för en hälsosam tillväxt och därigenom förmågan att utvecklas till hållbara ridhästar. Lusernfibrerna i blandningen säkerställer att den unga hästen får maximal tuggningstid.

Tuggtiden är viktig när det gäller att utnyttja alla näringsämnen i fodret.Fodret innehåller många högkvalitativa fibrer vilket stimulerar matsmältningssystemet och ger därmed en övergripande god hälsa.UtfodringRekommenderad daglig fodergivaFöl och unghästar 400-500 gram per. 100 kg förväntad vuxen kroppsviktKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningUnik balans av vitaminer och mineralerHögt innehåll av lusern som stimulerar matsmältningenSäkrar en sund tillväxt hos den unga hästenFrån avvänjning till hästen är omkring 3 årVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp.

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Se produkter inom Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023