Sidan innehåller annonslänkar

Aveve 305 Condition Mix 20 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperCare Performance serien innehåller unika produkter för sporthästar som måste vara i absolut toppform! En optimal balans mellan energikällor är ett av produktens kännetecken och med en perfekt fördelning av snabb och långsam energi, kan hästen prestera maximalt Energikällorna kommer huvudsakligen från högkvalitativa oljor, samt lättsmälta korn och fibrer.

För att säkerställa välbefinnande och ett starkt immunförsvar innehåller serien en mix av flera viktiga ingredienser Torkad cikoriarot som ger en välfungerande matsmältning, linfröolja som ger den bästa balansen mellan omega-3 fettsyror och en hög halt av vitaminer och mineraler gör att hästen har de resurser som krävs för att kunna prestera. Musklerna får de bästa förutsättningarna för en snabb återhämtning och återuppbyggnad genom innehållet av högkvalitativt protein, essentiella aminosyror, och naturliga antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga avfallsämnen som ackumuleras i musklerna under träningen.305 Condition Mix är en müsli utan havre för hästar i lätt till måttligt arbete.

En relativt hög proteinhalt hjälper hästen att enkelt bygga en fin muskulatur, samt få en snabbare återhämtning efter träning. Condition Mix innehåller många av de viktiga omega-3 fettsyrorna från linfrö, vilket har en positiv effekt på hästens uthållighet och ger en kontrollerbar energi till det arbete den ska utföra.

Omega 3 fettsyror bidrar också till en fin och blank päls.UtfodringRekommenderad daglig fodergiva250 – 300 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll300 – 450 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i lätt till måttligt arbete450 – 700 gram per 100 kg kroppsvikt till hästar i måttligt till hårt arbete eller till hästar som behöver gå upp i viktKraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder (hö/hösilage) av god kvalité (1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt).AnvändningFör hästar i måttlig träningEtt helt havrefritt foderAnpassat för fritids- och sporthästarEtt ekonomiskt valVill du också få den 10e säcken Aveve-foder gratis? Hör av dig till oss på info@vetzoo.se eller 010 206 78 80 så lägger vi upp ett digitalt stämpelkort till dig.Därefter behöver du återkomma till oss efter varje lagd beställning, så att vi kan stämpla dina köp. Det enklaste sättet brukar vara att bara svara på orderbekräftelsen som du får via mail.Den 10e säcken krediterar vi i efterhand!

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Se produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024