Sidan innehåller annonslänkar

All-In Soup - 20 kg

Beställ All-In Soup - 20 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten All-In Soup - 20 kg inom kategorin Hästfoder.

Produktinformation

Aveve All-In Soup är melassfri mash med ett lågt stärkelseinnehåll och passar bra till känsliga hästar. Detta foder passar även bra till seniorhästar som har problem att äta p.g.a avsaknad av tänder.

Det kan även användas som ersättning till vanligt grovfoder som hö eller hösilage hos hästar med dammallergi. All-In Soup innehåller bland annat cikoriarot som på grund av ett naturligt innehåll av inulin är känt för att ha prebiotiska egenskaper.

Detta tillsammans med det höga fiberinnehållet säkerställer de rätta villkoren för en välfungerande, sund matsmältning så att hästen får den mesta möjliga näringen från sitt foder. All-in-soup kan både blandas i kallt eller varmt vatten (70 grader och avvakta tills nedkyld).

Låt dra i 15 minuter. Effekten är bäst med användning av varmt vatten.

Blandas 12.Kraftfoder skall alltid ges i kombination med grovfoder av god kvalité (minst 1,5 till 2 kg/100 kg kroppsvikt). 100% melassfri mash för de flesta hästar Se detaljerad fodergiva på säckens baksida.

Se även andra produkter från Hästfoder

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Borstar

Borstar från Ozami

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från RuffWear

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Monster

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Baltic

Se alla produkter