Sidan innehåller annonslänkar

Savic Jerry Hamsterbur Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bur för dvärghamster och musSavic Jerry är en hamsterbur som är anpassad för dvärghamster och möss. Mellanrummet mellan springorna är 6,5 mm vilket gör att den är anpassad för mindre gnagare. Buren har två stora öppningar, en på framsidan och en i taket, för att du enkelt ska kunna komma åt allt i buren när du behöver.Buren kommer med följande burinredningen plattform med ett hamsterhus och en rutschkanaen vattenflaska som hänger på sidanBuren har två kraftiga handtag som ser till att du kan flytta på buren, med strö och inredning i, på ett enkelt och säkert vis.

Hamsterburar från andra varumärken

Savic Plaza Hamsterbur 120

Hamsterburar från Savic

Här har vi samlat Hamsterburar från Savic.
Ferplast Duna Fun Hamsterbur

Hamsterburar från Ferplast

Utforska allt inom Hamsterburar från Ferplast.
Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cm

Hamsterburar från Kerbl

Visa produkter inom Hamsterburar från Kerbl.
Trixie Trebur med plexiglas till hamster, mus eller gerbil

Hamsterburar från Trixie

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Trixie.

Se gärna också

Trixie Trebur med plexiglas till hamster, mus eller gerbil

Inomhusbur med glasfönster!Att få en bra inblick i vad ditt smådjur har för sig i sin bur är roligt. Därför så är en bur med glasfönster ett hett tips! Trixie inomhusbur med glas har olika nivåer för att skapa en rolig miljö för ditt smådjur. Man har möjlighet att fylla nedre plan med spån och fyllning så att ditt husdjur kan gräva och bygga gångar.Locket kan enkelt öppnas och har gångjärn så att städning av buren blir enkel. Locket kan också låsas så att ditt djur inte kan rymma iväg. Locket är ett metallgaller som gör det möjligt att hänga klätterkomponenter i. Nätet är också i ett rutmönster för att ge små hål som inte gör det möjligt att rymma ur.Buren är tillverkad av obehandlat trä och akrylplast. Buren är enkel att montera. Buren kan inredas med flera roliga inredningsdetaljer som hamsterhjul, leksaker och trähus. Inomhusburen passar till möss, gerbiler och hamstrar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024