Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cmDetta är en praktisk och rymlig hamsterbur som levereras med en rad smarta och roliga tillbehör.I buren sitter hyllor som gör att dina hamstrar kan vistas på olika nivåer. De tar sig genom de olika hyllorna med hjälp av de två stegarna och den lilla hängbron.

Till buren medföljer även ett litet trähus samt två matskålar i plast som enkelt fästs i burgallret.Storlek100 x 53 x 55 cmGallrets bredd 1 cmKerbl Hamsterbur Inomhus går att öppna med luckor upptill och på långsidan.Kom ihåg att dina djur inte ska spendera hela sitt liv i en bur. De behöver kommer ut varje dag och få motion, aktivering och kärlek!

Hamsterburar från andra varumärken

Savic Plaza Hamsterbur 120

Hamsterburar från Savic

Här har vi samlat Hamsterburar från Savic.
Ferplast Duna Fun Hamsterbur

Hamsterburar från Ferplast

Utforska allt inom Hamsterburar från Ferplast.
Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cm

Hamsterburar från Kerbl

Visa produkter inom Hamsterburar från Kerbl.
Trixie Trebur med plexiglas till hamster, mus eller gerbil

Hamsterburar från Trixie

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Trixie.

Se gärna också

Ferplast Criceti 15 Hamsterbur

Ferplast Criceti 15 Hamsterbur kommer komplett med en matskål, dvärghamsterhjul, vattenflaska, hörnhylla, hamsterhus och bomaterial.Överdelen är i galler och taket är öppningsbart. Underdeln är av plast och går att separerar från överdelen för smidig rengöring.Mått:L78 cm x B 48 cm x H 39 cmBuren är kompatibel med Ferplast rörsystem

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024