Sidan innehåller annonslänkar

Neopren Vario Plus Hundhalsband - 50 cm / Cerise

Beställ Neopren Vario Plus Hundhalsband - 50 cm / Cerise på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Neopren Vario Plus Hundhalsband - 50 cm / Cerise inom kategorin Halsband.

Produktinformation

Detta ställbara halsband kommer med ett plastspänne för att låsa halsbandet, och det har ett fodrat, mjukt vattenavstötande neopren. Ett mjukt och behagligt halsband.

Själva knäppninga är med genomföring så att man på så sätt minskar slitaget på pälsen som kan bli, men även för säkerheten i knäppningen.   Halsbandet finns i 5 olika färger och 6 storlekar.

Se gärna också

Konny Collar - L / Ebony Black -30%

Konny Collar från Barkalot är ett otroligt vackert designat halsband till din hund gjort i material som härstammar från återanvända PET-flaskor, äppelläder och i en nickelfri metall i matt guldfärg. Halsbandets läder är dessutom veganskt. Med en otroligt fin design som finns i flera färger är detta halsband ett måste för din hund. Halsbandet har metallringar där kopplet ska fästas samt knappar där deras egna badges kan fästas. Dessa badges gör din hunds halsband lite mer personligt och vissa har även en reflekterande yta som gör att hunden blir extra synlig på de dagar med dålig sikt eller vid mörker.    Du hittar tillhörande koppel här.   För att rätt storlek av halsbandet så ska din hunds halsomfång mätas.    Storlek Halsomfång (cm) Bredd på halsbandet XS 19-24 cm 1,5 cm S 25-29 cm 1,5 cm M 30-34 cm 2,0 cm L 35-43 cm 2,0 cm XL 44-54 cm 2,0 cm Vacker design på halsband som finns i flera färger. Kan göras personligt med hjälp av Barkalot badges som hittas här: Pins Gjort i miljövänligt material och är veganskt.  Passar till Barkalot Konny Leash koppel.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från Raw for Paw

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från RAUH!

Se alla produkter
Aktivering

Aktivering från Trixie

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Perfect Pet

Se alla produkter