Sidan innehåller annonslänkar

Aalborg Halsband i Oxläder - Svart / 37 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett mjukt, stilrent halsband i oxläder från Hunter. Lädret är väl bearbetat och känns inte lika stelt som andra läderhalsband kan göra.

Kommer med en avtagbar nyckelring som har HUNTERs logotyp på, som du kan ta bort och hänga nycklarna på, så har du stenkoll vart de är.   Finns i 4 färger (röd, cognac, mörkbrun och svart) och 6 storlekar, se nedan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Halsband från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Konny Collar - M / Dusty Pink

Halsband från Barkalot

Visa produkter inom Halsband från Barkalot.
Upp till 31% rabatt
Mandalorian Baby Yoda Hundhalsband - S/M

Halsband från Cerda

Se produkter inom Halsband från Cerda.
Upp till 26% rabatt
Convenience Reflect Glow Hundhalsband - 40 / Leopard

Halsband från Hunter

Utforska allt inom Halsband från Hunter.
Halsband i Nylon - Röd / Medium

Halsband från Aveo

Utforska allt inom Halsband från Aveo.
Halsband Woodland - L

Halsband från Woolly Wolf

Utforska allt inom Halsband från Woolly Wolf.
Halsband Easy Fit - Blå

Halsband från Neewa

Missa inga bra priser på Halsband från Neewa.

Se gärna också

Konny Collar - S / Ebony Black

Konny Collar från Barkalot är ett otroligt vackert designat halsband till din hund gjort i material som härstammar från återanvända PET-flaskor, äppelläder och i en nickelfri metall i matt guldfärg. Halsbandets läder är dessutom veganskt. Med en otroligt fin design som finns i flera färger är detta halsband ett måste för din hund. Halsbandet har metallringar där kopplet ska fästas samt knappar där deras egna badges kan fästas. Dessa badges gör din hunds halsband lite mer personligt och vissa har även en reflekterande yta som gör att hunden blir extra synlig på de dagar med dålig sikt eller vid mörker.    Du hittar tillhörande koppel här.   För att rätt storlek av halsbandet så ska din hunds halsomfång mätas.    Storlek Halsomfång (cm) Bredd på halsbandet XS 19-24 cm 1,5 cm S 25-29 cm 1,5 cm M 30-34 cm 2,0 cm L 35-43 cm 2,0 cm XL 44-54 cm 2,0 cm Vacker design på halsband som finns i flera färger. Kan göras personligt med hjälp av Barkalot badges som hittas här: Pins Gjort i miljövänligt material och är veganskt.  Passar till Barkalot Konny Leash koppel.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024