Sidan innehåller annonslänkar

Aalborg Halsband i Oxläder - Mörkbrun / 47 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett mjukt, stilrent halsband i oxläder från Hunter. Lädret är väl bearbetat och känns inte lika stelt som andra läderhalsband kan göra.

Kommer med en avtagbar nyckelring som har HUNTERs logotyp på, som du kan ta bort och hänga nycklarna på, så har du stenkoll vart de är.   Finns i 4 färger (röd, cognac, mörkbrun och svart) och 6 storlekar, se nedan.

Halsband från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Konny Collar - M / Dusty Pink

Halsband från Barkalot

Visa produkter inom Halsband från Barkalot.
Upp till 31% rabatt
Mandalorian Baby Yoda Hundhalsband - S/M

Halsband från Cerda

Se produkter inom Halsband från Cerda.
Upp till 26% rabatt
Convenience Reflect Glow Hundhalsband - 40 / Leopard

Halsband från Hunter

Utforska allt inom Halsband från Hunter.
Upp till 15% rabatt
Katthalsband "My home" - Katthalsband

Halsband från Trixie

Missa inga bra priser på Halsband från Trixie.
Halsband i Nylon - Röd / Medium

Halsband från Aveo

Utforska allt inom Halsband från Aveo.
Halsband Woodland - L

Halsband från Woolly Wolf

Utforska allt inom Halsband från Woolly Wolf.

Se gärna också

Glow Collar Självlysande Hundhalsband Aqua - 1,5 cm x 23 - 30 cm

PAIKKA Glow Collar är ett halsband designat för att öka säkerheten under kvällspromenader med hundar. Tillverkat i ett fluorescerande material som lyser starkt i mörker. Helt unikt för halsbandet är dess förmåga att absorbera ljus och sedan återge ljuset i mörkret vilket markant förbättrar synligheten i svagt ljus och ger ett tydligt sken som gör att din hund syns även när det inte finns externa ljuskällor som lyser på kopplet. Halsbandet är justerbart för extra god passform och bekvämlighet.   Halsbandet är tillverkat i ett vattentätt, mjukt och behagligt material som sitter säkert kring halsen, vilket säkerställer att hunden sitter fast även i utmanande väderförhållanden eller vid oväntade händelser som drag eller, kanske då en hare som plötsligt dyker upp och sätter igång jaktinstinkten.   Observera att fluorescerande material kräver ljusabsorption för att avge ett lysande sken. Glow Collar uppvisar en imponerande ljusstyrka som kan varar mellan 90 och 120 minuter innan ytterligare exponering för ljus krävs för ytterligare ljusåtergivning. Fluorescerande – säkerhet i låga ljusförhållanden! Vattentätt, mjukt och behagligt material. Justerbar storlek. Bredd  Minsta längd  Största längd  1,5 cm 23 cm 30 cm  2 cm 30 cm 40 cm 2,5 cm 35 cm 48 cm 2,5 cm  44 cm 65 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024