Sidan innehåller annonslänkar

Gps Spårare med röstkommando - TK-919 4G

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna TK-919 4G Gps spårare är främst avsedd för större hundar och jakthundar då den är något större än andra modeller från Eksit Data. TK-919 använder sig av 4G nätet vilket gör att den är både framtidssäkrad och något snabbare än tidigare modeller.

Denna spårare har 2-vägs kommunikation, du kan ringa upp Gpsen och ge kommando till hunden, eller avlyssna omgivningen – hör ljud, röster, samtala som via telefon. Du kan lätt se vart ditt husdjur befinner sig när de är ute och springer, men även ett obegränsat antal personer har möjlighet att se spårningen samtidigt i realtid kostnadsfritt.

De laddar ner appen och anger GPS-spårarens ID nr samt ert valda lösenord. Standby tiden på denna Gps är cirka 25 dagar, och den tål regn och fukt och IP klass är IP66   Gps spåraren har en obegränsad räckvidd då den använder sig av kartorna från Google maps, och man får realtidsspårning nedtill endast 10 sek fördröjning med en app till Android, iPhone, Sms eller dator.

Du behöver köpa till ett sim-kort (nano, det minsta) till denna Gps spårare, kontantkort rekommenderas. Gps spåraren fungerar med alla typer av sim-kort som har surf och sms, samma som till en mobiltelefon.

Vilken operatör du har i din mobiltelefon spelar ingen roll, det påverkar inte Gps spåraren eller funktionerna, men det tillkommer en liten avgift för den datatrafik som Gps spåraren använder. Uppskattningsvis brukar 100- räcka i 2-3 månader beroende på hur mycket GPS-spåraren används, den drar enbart ca 1 MB/dag i surf   Om man skulle råka tappa bort sin Gps så kan man på denna modell fjärrstyra en ljud- och ljussignal så att det blir lättare att hitta den igen.

En svensk manual medföljer så att du enkelt kan komma igång, och du har även tillgång till svensk support via telefon eller mejl. OBS! Denna Gps är anpassad för den svenska marknaden, ej att förväxla med de som kan köpas utomlands

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024