Produktinformation

Winnies Gps Spårare TK-919 4G - GPS spårare till hundar Med Winnies Gps Spårare TK-919 4G kan du ha full kontroll över din hunds position och aktivitet när och var som helst. Den här spåraren är lättanvänd och särskilt utformad för större hundar, den är idealisk för exempelvis jakthundar.Winnies Gps Spårare TK-919 4G har en 2-vägs kommunikation, vilket betyder att du kan ringa till spåraren och ge kommandon till din hund.

Dessutom kan du avlyssna omgivningen genom spåraren, så att du kan höra ljud och röster i närheten och även samtala med hunden som om det vore en telefon.En annan fördel med Winnies Gps Spårare TK-919 4G är dess långa räckvidd. Spåraren har också fjärrstyrd ljud- och ljussignal, så att du kan hitta din hund i mörkret eller om den befinner sig på ett avstånd långt ifrån dig.

Du kan också få statistik över spårarens aktivitet och historik, vilket är väldigt användbart om du vill hålla koll på din hunds rörelsemönster och aktivitetsnivå när ni är ute på äventyr.Winnies Gps Spårare TK-919 4G har en lång standbytid på upp till 25 dagar, så att du inte behöver ladda den så ofta. Spåraren är CE- och RoHS-godkänd och levereras med ett års garanti.Paketet består av ett komplett halsband, du behöver bara köpa ett SIM-kort separat för att komma igång med GPS halsbandet.  .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024