Sidan innehåller annonslänkar

Ärtflakes till Gnagare - 1 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ärtflakes från JRFarm är ett populärt och smakfullt snacks för gnagare. Det är perfekt som godbitar eller tillägsfoder för kaniner, marsvin, råttor, hamstrar, möss och chinchillor.

Dessa ärtflakes är noggrant förkokta för att säkerställa lättsmältbarhet.   De erbjuder en enkel och smaklig matningslösning för smådjursägare och är tillverkade utan konstgjorda färg- och konserveringsmedel vilket gör dem till ett hälsosamt tillskott till dina smådjurs kost.

Produkten är ett utmärkt val för att ge dina gnagare en näringsrik och njutbar matupplevelse. Ärtflakesen är designade för att vara både smakligt och lättsmält vilket gör det till ett idealiskt snack eller komplement till gnagarnas vanliga diet.

  Populärt gnagarsnacks. Förkokta och lättsmälta Utan konstgjorda tillsatser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Gnagargodis från andra varumärken

Majskolv - 2-pack Majskolv

Gnagargodis från Trixie

Visa produkter inom Gnagargodis från Trixie.
Hökub med Mjölmask - 125 g

Gnagargodis från JR Farm

Utforska allt inom Gnagargodis från JR Farm.
Kräcker Hamster/Gerbil med Honung - 2 sticks

Gnagargodis från Imazo

Se produkter inom Gnagargodis från Imazo.

Se gärna också

Kräcker Hamster/Ekorre med Exotic Fruit - 2 sticks

2 st krispiga sticks till hamster och ekorre med exotiska smaker från ananas, banan, apelsin och mango. Perfekta gnagpinnar som fungerar som ett läckert mellanmål. Spannmål   Frukt   Frön    Honung   Socker   Bageriprodukter   Oljor och fetter   Analys   Protein 10,4% Fettinnehåll 6,5% Råfiber 4,5% Råaska 1,9%

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024