Habitat Metro Smådjursbur - Habitat Metro

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Habitat Metro är ett paradis för din gnagare! Den stora sandlådan ger din gnagare god möjlighet att följa sitt naturliga grävbeteende Du som ägare kan också placera tunnlar, gömställen och leksaker i sanden som gör lekstunden extra rolig.

Metallstegarna tar din gnagare till två olika nivåer och fungerar toppen som utsiktsplats. Buren kommer med en matskål och vattenautomat.

  Mått 26 x 52 x 52,5 cm. Med vattenautomat och skål.

Naturligt grävområde. Stor dörr som enkelt låter dig komma in i buren. .

Se gärna också

Geneva Hamsterbur

Genevaburen är ett modernt etagehem för din hamster med stilren design som ger dig frihet att inreda som du vill. Det stora lekrummet ger din hamster möjlighet till att leka, gräva och klättra medan du ser på. Buren är även mycket lätt att rengöra då den nedre delen kan skiljas åt från den övre.   Mått: 60 x 29 x 44 cm Lätt att rengöra. Stilren design.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024