Nutrisal Vätskeersättning För Hund Och Katt - 180 g

Jämför produkt Nutrisal Vätskeersättning För Hund Och Katt - 180 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nutrisal Vätskeersättning För Hund Och Katt - 180 g i kategorin Fodertillskott här hos oss.

Produktinformation

Aptus Nutrisal är en vätskeersättning i pulverform till hund och katt som skall blandas med vatten. Vätskebrist skapar en obalans i förhållande till vatten och salter, en normal balans är nödvändigtför att kroppen ska fungera optimalt hos hund eller katt.

Vid kräkningar, lös avföring och varma dagar påverkas vätskebalansen och då är det bra med en vätskeersättning.    Färdigblandad lösning ser ut som vanligt vatten och har ingen speciell smak vilket gör att hund och katt dricker självmant. Innehåller elektrolyter, glukos och maltodextrin som hjälper till att återställa vätskebalansen.

Enkelt att använda, pulver utan smak som lätt löser sig i vatten. Dextros   Maltodextrin   Kaliumklorid   Natriumbikarbonat   Natriumklorid   Blanda 1 dosmått på 20 g (inkluderat) Nutrisal pulver med 1 l vatten.

Ge minst 1⁄2-1 dl vätska/kg/dag. Katter kan dricka lite mindre än hundar. .

Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Hurtta

Se alla produkter
Repleksaker

Repleksaker från Aveo

Se alla produkter
Kattluckor

Kattluckor från Petsafe

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från 2Pets

Se alla produkter