Attapectin Tabletter För Irriterad Mage och Tarm - 30 st tabletter

Beställ Attapectin Tabletter För Irriterad Mage och Tarm - 30 st tabletter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Attapectin Tabletter För Irriterad Mage och Tarm - 30 st tabletter inom kategorin Fodertillskott.

Produktinformation

Aptus Attapectin tabletter innehåller aktiva ingridienser som attapulgit och pektin. Attapulgit är en lera som binder tarmjäsningsprodukter och andra substanser utsöndrade av tarmbakterier.

Pektin bildar en skyddande gelé som lägger sig på den irriterade tarmslemhinnan. Produkten är anpassad för både hund och katt.

Attapulgit har vätskebindande egenskaper Pektin skyddar tarmslemhinnan Produkten är enkel att dosera Attapulgit 46% Pektin 9% Gelatin (svin)   Majsstärkelse   Magnesiumstearat   20 kg 2–3 tabletter  Katter  1 tablett    Oberoende av vikt så ska produkten ges 2-3 ggr/dag i 2-3 dagar.   Tabletterna ges direkt i munnen eller blandas med mat. Du kan också krossa tabletterna, blanda dem i vatten och ge med en sked eller spruta i munnen. .

Se gärna också

Hoof N' Skin fodertillskott - 800 g

Hoof N’ Skin är ett effektivt fodertillskott som stärker hästen hud och återställer dålig horn- och hovkvalitet. Sammansättningen består av biotin och zink som återuppbygger hoven från insidan, vilket genererar i en stark och elastisk hornkvalitet. Tack vare det höga innehållet av lättupptagligt zink kan även produkten användas som en zinkkur för att behandla hudproblem och återuppbygga hudbarriären. Hoof N' Skin är även tillsatt med extra koppar som ökar upptagningen av zink.   För varje ämnes individuella påverkan, läs nedan: Biotin är ett vattenlösligt Vitamin B som stärker hästarnas horntillväxt. Zink har en central roll i utvecklingen av vävnader och därför är det bland annat viktigt att ha en korrekt balans för att minimera och förebygga hudproblem, så att sårläkning kan ske effektivt. Koppar spelar en viktig roll som en del av de enzymer som ingår i syntesen av pigment och underhålletav en elastisk bindväv. Vitamin A har bland annat en inverkan på hästens tillväxt och syn och påverkar vissa gener och celler i hästens kropp. Vitamin D är som Vitamin A, ett fettlösligt vitamin, och ger en korrekt kalcium: fosforomsättning. Vitamin D bildas både i hästens hud och i grovfodret när det torkas i solen. Hästar som ofta går ute i dagsljus saknar vanligtvis inte Vitamin D, men man ska vara uppmärksamhet på eventuell brist på Vitamin D undervintersäsongen. Ger en blank och glänsande päls. Stärker hovar. Kan användas för behandling av hudproblem. Dextros   Kalciumkarbonat   Magnesiumoxid       Näringsmässiga tillsatser   Biotin 1500 mg Vitamin A 1000000 IU Vitamin D 180000 IU Zink 20000 mg Koppar 5000 mg Vikt Mängd Per 100 kg 5 g   HovkurHoof N’ Skin ges dagligen till hästar med dålig hornkvalitet. Man bör förvänta sig en period på 6-12 månader innan man ser en tydlig effekt av kuren, eftersom som hoven växer långsamt. Det tar ungefär ett år innan hela hoven har fått ett nytt horn.   ZinkkurGe Hoof N’ Skin under en period i minst 6-8 veckor och kontrollera sedan hästen igen via blodprov. Vid hudproblem används produkten efter behov. Den kan användas både som en kortvarig kur eller över en längre tidsperiod.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Fodertillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Selar

Selar från Hurtta

Se alla produkter
Bilbälte hund

Bilbälte hund från Trixie

Se alla produkter
Selar

Selar från Hunter

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Basic

Se alla produkter