Attapectin Tabletter För Irriterad Mage och Tarm - 30 st tabletter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aptus Attapectin tabletter innehåller aktiva ingridienser som attapulgit och pektin. Attapulgit är en lera som binder tarmjäsningsprodukter och andra substanser utsöndrade av tarmbakterier.

Pektin bildar en skyddande gelé som lägger sig på den irriterade tarmslemhinnan. Produkten är anpassad för både hund och katt.

Attapulgit har vätskebindande egenskaper Pektin skyddar tarmslemhinnan Produkten är enkel att dosera Attapulgit 46% Pektin 9% Gelatin (svin)   Majsstärkelse   Magnesiumstearat   20 kg 2–3 tabletter  Katter  1 tablett    Oberoende av vikt så ska produkten ges 2-3 ggr/dag i 2-3 dagar.   Tabletterna ges direkt i munnen eller blandas med mat. Du kan också krossa tabletterna, blanda dem i vatten och ge med en sked eller spruta i munnen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fodertillskott från andra varumärken

Sepiaskal med hållare - 16 cm

Fodertillskott från Trixie

Visa produkter inom Fodertillskott från Trixie.
Upp till 15% rabatt
WeJoint Plus - Small Breed/Cat

Fodertillskott från PiaPharma

Visa produkter inom Fodertillskott från PiaPharma.
Allvitamin för Burfågel - 50 ml

Fodertillskott från Imazo

Utforska allt inom Fodertillskott från Imazo.
Upp till 15% rabatt
Recovery Sachet fodertillskott - 10 x 20 g

Fodertillskott från Selective

Se vad Selective har inom Fodertillskott.
Upp till 15% rabatt
Glandex Mjuka Tuggisar mot Analsäcksproblem - Peanut

Fodertillskott från Glandex

Se produkter inom Fodertillskott från Glandex.
Upp till 15% rabatt
FibrePlex - 15 ml

Fodertillskott från Protexin

Utforska allt inom Fodertillskott från Protexin.

Se gärna också

Movoflex® Tuggbitar Ledtillskott till Hund - S <15 kg

Movoflex® Tuggbitar är ett kosttillskott för hundar som är utformat för att stödja friska ben och ledflexibilitet. Ledtilskottet är helt unikt eftersom det innehåller en blandning av fem ingredienser inklusive äggskalsmembran som tillsammans bidrar till att bibehålla hundars rörlighet. Tillskottet är lämpligt för alla hundar oavsett ålder, storlek eller aktivitetsnivå.   Äggskalsmembran är en innovativ beståndsdel som bidrar till ledhälsa genom att vara en naturlig källa till kollagen, elastin, kondroitin, hyaluronsyra och andra byggstenar som är viktiga för ledernas struktur och flexibilitet. Detta gör ESM effektivt för att hjälpa hundar med ledproblem och skydda lederna hos aktiva sporthundar. Boswellia serrata, ett träd som växer i Indien, Nordafrika och Mellanöstern, bidrar till friska leder och bra ledkomfort. Det kan hjälpa till att lindra ömma leder och allmän stelhet. Krillmjöl är en källa till omega-3 som kan absorberas av lederna och bidra till att lindra ömma leder. Krillen i Movoflex skördas med miljövänliga metoder. Astaxanthin är en potent antioxidant som skyddar mot fria radikaler och kväveoxid, vilka kan orsaka muskelförlust och minskad ledflexibilitet. Hyaluronsyra är en viktig del av den ledvätska som finns i hundens leder och minskar friktion vid ledrörelser. Det är viktigt för att underhålla och återställa funktionen i lederna.   Om du tror att din hund kan dra nytta av Movoflex® Tuggbitar, bör du prata med din veterinär för mer information. Förpackningen innehåller 30 st tuggtabletter (ca en månads dosering). Stödjer ledhälsa. Naturliga samt effektiva ingredienser. Lätta att administrera och smakar gott. Passar alla hundar, stor som små. Förgelatinerat ris   Glycerin   Vegetabiliska biprodukter   Förgelatinerad majsstärkelse   Raffinerad vegetabilisk solrosolja   Sorbitol   Äggskalsmembran   Socker   Ärtprotein   Jäst   Förgelatinerad risstärkelse   Djurplanktonmjöl (krill)   Maltodextrin   Algmjöl (Haematococcus)   Mineraler   Hyaluronsyra (hög & låg molekylvikt)   Cellulosapulver   Produkten kommer i tre storlekar beroende på din hunds vikt:   S: <15 kg kroppsvikt M: 15-35 kg kroppsvikt L: 36+ kg kroppsvikt   Den snabbverkande formeln gör att man kan se förbättringar i leder och mobilitet efter 1-2 veckor med väsentligt märkbar effekt efter 3-4 veckor. Man ger 1 mjuk och smakrik tuggbit per dag.   En tuggbit om dagen är normal dosering för alla hundraser, oavsett ålder och storlek. Om du tror att din hund kan dra nytta av Movoflex® Tuggbitar, bör du prata med din veterinär för mer information.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024