AminAvast för frisk njurfunktion - 60 kapslar

Beställ AminAvast för frisk njurfunktion - 60 kapslar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AminAvast för frisk njurfunktion - 60 kapslar inom kategorin Fodertillskott.

Produktinformation

AminAvast är en kombination av aminosyror och peptider som är kliniskt bevisad att stabilisera och förbättra katters njurvärden. AminAvast rekommenderas som ett kosttillskott för katter som har kronisk njursvikt eller njurinsufficiens.

Dessutom är det även lämpligt att använda AminAvast till äldre katter för att förebygga eller fördröja att njurproblem utvecklas.   Det finns katter vars njurfunktion förbättrats inom veckor efter att de börjat behandlas med AminAvast.

Några av de positiva skillnader som observerats är en bättre pälskvalitet, ökad aptit, färre kräkningar, viktökning och ett allmänt större välbefinnande.   Produktens verkningsmekanismer Skyddar celler, särskilt i njurtubuli Ökar filtreringshastigheten i glomeruli (GFR) Ökar glukoneogenesen Har en starkt anti-inflammatorisk verkan Motverkar proteinnedbrytning, särskilt i skelettmuskler Sänker blodtrycket i njuren Utvidgar njurens blodkärl Ökar halten av hormon som bidrar till uppbyggnad av njurvävnad Behandlar inte symptom utan njursjukdomens orsaker.

Utvärderat i en tvåårig klinisk studie. 5 års hållbarhet.

Behöver inte förvaras i kylen. L-Asparaginsyra   L-Karnosin   L-Glutaminsyra   L-Glutamin   Glycin   L-Arginin   L-Histidin   Maldodextrin   Gelatin från kapslar   Magnesiumstearat   Stearinsyra   Vikt Mängd .

Se även andra produkter från Fodertillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Koppel

Koppel från Hunter

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Dogman

Se alla produkter
Kaninpellets

Kaninpellets från Science Selective

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Baggen

Se alla produkter