Adult Dog Ledtillskott Vuxen Hund - 70 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Flexadin Adult Dog är ett kompletterande foder utformat för att stödja ledernas hälsa hos vuxna och seniora hundar över 2 år. Produkten innehåller en unik kombination av UC-II®, Omega 3 och vitamin E, vilka tillsammans bidrar till att hålla din hund rörlig och smidig.    UC-II® är en speciell form av kollagen som är bra för lederna och som har vetenskapligt stöd.

UC-II® är patenterad form av omodifierat kollagen typ II som fungerar genom en process som kallas oral tolerans. Flexadin använder denna avancerade ingrediens för att göra deras ledtillskott till hundar extra effektiva.

Det är en unik ingrediens jämfört med den mer traditionella kombinationen av glukosamin och kondroitin.      Dosering 1 tablett per dag, oavsett hundens vikt. Används till vuxna hundar äver 2 år.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024