Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 liter

Beställ Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 liter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 liter inom kategorin Fodertillbehör.

Produktinformation

Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 literTorrfoder kan tappa smak när det kommer i kontakt med luft, och en fodertunna eller behållare kan därför vara en riktigt bra idé! Med Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 liter får du funktionalitet och stil i ett!Denna behållaren är tillverkad av hållbar plast som tål maskindisk, och på baksidan har den ett praktiskt handtag Behållaren har ett stort lock för påfyllning av foder, och ett litet lock avsett för när du ska mata hunden eller katten.Moderna Luxurious Trendy Fodertunna 6 liter håller fodret fräscht och står emot krafs, skrap och UV-strålar! Den rymmer 6 liter torrfoder.

Se gärna också

Dogman Burklock Sara (Turkos)

Dogman Burklock SaraDetta burklocket är till för att försluta konservburkar innan de ställs i kylen. Locket är tillverkat av silikon och passar till de flesta burkar med våtfoder för hundar eller katter. Blötmat håller sig i kylen ett par dagar, men självklart så måste burken förslutas. Då kommer dessa burklock väl till pass! Välj mellan flera olika snygga färger.Dogman Burklock Sara har en liten flärp som passar för att hänga upp locken när du inte använder dem, eller för att ta i när du ska ta av locket från burken.Storlek:9 cm i diameter - passar till burkar som är 6,5 - 9 cm i diameter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hamsterleksaker

Hamsterleksaker från Trixie

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Rukka

Se alla produkter
Koppel

Koppel från DogCopenhagen

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Monster Pet Food

Se alla produkter