Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Underlägg (Vit)

Jämför produkt Little&Bigger Underlägg (Vit) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Underlägg (Vit) i kategorin Fodertillbehör här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperMatskålsunderlägget är perfekt att ställa mat- och vattenskål på för att undvika spill på golv. Gjord av mjukt och smidigt gummi gör den lätt att rengöra och ta med sig.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

KONG H2O Vattenflaska Svart (740 ml)

KONG H2O Vattenflaska, Svart - Den perfekta  vattenflaskan för hundarKONG H2O är en unik vattenflaska som är speciellt utformad för att underlätta för hundar att dricka vatten när de är på resa eller utomhus. Flaskan har en ergonomisk form och ett mjukt och lätt munstycke som är enkelt för hunden att dricka ifrån.KONG H2O Vattenflaska Svart, har en inbyggd vattenspender som förseglar flaskan och hindrar vatten från att läcka ut. Det gör att det är enkelt att tamed den utan att oroa sig för att vatten spilles eller läcker ut.KONG H2O vattenflaska är tillverkad av högkvalitativa material som är säkra för både hundar och miljön. Flaskan är tillverkad av BPA-fri plast och den är lätt att rengöra och hålla fräsch.Så om du är på jakt efter en praktisk, bekväm och säker vattenflaska för din hund, är KONG H2O det perfekta valet.Överblick KONG H2O Vattenflaska - SvartVattenflaska för hundar2 olika färger: svart och rosa2  olika storlekar: 280ml och 740 mlDroppar inteEnkel för hunden att dricka ifrånBPA-fri plast 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023